TREBINJE INFO

Trebinje apartmani, hoteli, taxi, rent a car, restorani, vijesti i informacije

Restoran “TARANA plus” na Novosadskom sajmu okićen najvećim zlatnim priznanjima

Restoran Tarana Novosadski sajam 1

“I ove godine sa našim restoranom imali smo priliku da se predstavimo posjetiocima Novosadskog Sajma, naravno zajedno sa Trebinjskim vinarima, Hercegovačkom kućom i Turističkom organizacijom Grada Trebinja, kako publici tako i žiriju za ocjenjivanje kvaliteta predstavili smo našu gastronomsku ponudu specijalitete, te nivo usluge, i punudu Restorana Tarana plus Stari Grad.

Restoran Tarana Novosadski sajam 2
Dobijena priznanja, tj. zlatne medalje i najveća zlatna plaketa Novosadskog sajma potvrdjuje kvalitet naše ponude i ljubaznost osoblja, mada za nas najveća nagrada su zadovoljni gosti koji nam se ponovo vraćaju iz cijelog svijeta, koji svake godine sve više posjećuju naš Grad.

Restoran Tarana Novosadski sajam 3

Ova nagrada za nas znači mnogo i obavezuje nas da očuvamo postojeći kvalitet i radimo na poboljšanju i unapredjenju procesa rada našeg restorana” ističe Dejan Tarana vlasnik restorana.

DODIRNITE ILI KLIKNITE NA FOTO ZA OPŠIRNIJE O RESTORANU

Restoran Tarana Novosadski sajam 1

“Ovu nagradu posvećujem mojoj ćerkici Sari, jer ipak je ovo porodični restoran gdje smo svi angažovani i privatni život smo posvetili radu koji danas donosi rezultate”, zaključio je Tarana.

%d blogeri kao ovaj: