TREBINJE INFO

Trebinje apartmani, hoteli, taxi, rent a car, restorani, vijesti i informacije

Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja

Korišćenjem bilo kog dijela Trebinjeinfo portala, automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja. Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem Trebinjeinfo portala, ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumijeli u cjelosti. Ni jedan dio Trebinjeinfo portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

Trebinjeinfo portal

Trebinjeinfo posjetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Trebinjeinfo portala. Svi posjetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Trebinjeinfo portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetilaca i linkova na spoljne stranice. Trebinjeinfo sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje portala koristite na vlastitu odgovornost i Trebinjeinfo se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem. Pristup Trebinjeinfo portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

Autorska prava

Trebinjeinfo polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava Trebinjeinfo portala i podložno je tužbi. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dijela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (Trebinjeinfo, partneri, korisnici…) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Ukoliko smatrate da je Trebinjeinfo povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Linkovi na spoljne stranice

Trebinjeinfo sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala. Trebinjeinfo linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala. Modifikovanje i promjene pravila Trebinjeinfo zadržava pravo da bez najave povremeno promjeni ili modifikuje pravila. O važnim promjenama i dopunama Trebinjeinfo može obavijestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu. Korišćenjem bilo kog sadržaja na Trebinjeinfo portalu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.

%d blogeri kao ovaj: