TREBINJE INFO

Trebinje apartmani, hoteli, taxi, rent a car, restorani, vijesti i informacije

Grad Sunca

⏰ Radno vrijeme Aqua park-a će biti od 10:00h do 20:00h. 📎 Kao i prethodne sezone za vas i vaše porodice smo pripremili sezonske ulaznice po veoma povoljnim cijenama. Cjenovnik sezonskih, kao i pojedinačnih ulaznica možete pogledati u nastavku, a sve dodatne informacije u vezi sa kupovinom istih možete dobiti na brojeve +387 65 482 251 i +387 59 222 636.”

Aqua park grad sunca cjenovnik 2020

GRAD SUNCA AQUA PARK & DINO PARK raspolaže sa prostorom za rekreativno plivanje, gdje se možete opustiti i zabaviti bezbrižno i sigurno uz nadzor redara i spasilaca bez obzira da li odaberete male ili velike dubine.

DCIM100GOPROGOPR6104.

DCIM100GOPROGOPR6092.

DCIM100GOPROGOPR6098.

DCIM100GOPROGOPR6102.

Mjesto zabave će vam upotpuniti tobogani koji su podjeljeni u nekoliko zona za djecu, tinejdžere i familiju. Parking je besplatan za 200 vozila. 

Grad Sunca photo (12).jpg

Svako od posjetilaca ima besplatan parking, besplatnu ležaljku, suncobran, svako će naći svoje mjesto u Gradu Sunca.

Šest bazena, tobogani, spleš safari, te Dino park u kojem su postavljene replike dinosaurusa, samo su neki od sadržaja u kojima mogu uživati posjetioci novoizgrađenog vodenog parka u Trebinju. Prostire se na 79.000 kvadratnih metara.

DCIM100GOPROGOPR2039.

Na Istočnom dijelu Grada sunca prostire se Dino park sa replikama najstarijih poznatih stanovnika naše planete-dinosaurusima sa svojim prijteljima iz budućnosti, replikama slona, žirafe, džinovskih zmija. Na desnoj strani Dino parka nalazi se platforma sa velikim dječijim igračkama i prskalicama – Splash Safari. Sadržaj Dino parka obogaćuju i dvije dječije igraonice.

Grad Sunca photo (8).jpg

DCIM100GOPROGOPR2053.

DCIM100GOPROGOPR2105.

Grad Sunca photo (5).JPG

Grad Sunca photo (4)

Grad Sunca photo (6).JPG

Aqua park ima 13 tobogana, svaki ima svoje ime te uputstvo za upotrebu, preporučuje se poseban položaj tijela što se treba ispoštovati za veću sigurnost. Na svakom stoji redar sa pravilima, a veliki broj spasilaca brine o sigurnosti svih posjetilaca.

DCIM100GOPROGOPR6133.

DCIM100GOPROGOPR6127.

Vodeni park predstavlja pravu turističku atrakciju koja rijetko koga ostavlja ravnodušnim.

DCIM100GOPROGOPR6142.

GOPR6129.JPG

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript


 Ono što mjesto čini drugačijim i posebnim jeste suton. Tada se sunce na jedan poseban način pozdravlja sa “Gradom” i njegovom populacijom.

Grad Sunca Trebinje info photo 1

“Kada se sunce lagano spusti na zapadnom horizontu i dan se približi svom kraju, ‘GRAD’ iz sebe iscjedi poslednje kapi SUNCA i tako, niti osvjetljen niti u mraku, polako tone u sumrak blagi. U predvečerje, kada sunce koje cijelog dana neumorno grije konačno izgubi bitku i posustane, bakarno nebo iznad ‘Grada’ i brda koja ga okružuju stapaju se u jedinstvenu sliku koja svima oduzima dah….”

Grad Sunca Trebinje info photo 3

Mi Vam odgovorno i provjereno tvrdimo da je to jedan od ljepših sutona sa kojima ste se do sada susretali.

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript

»»»»Naša “Malena” je obišla Grad Sunca««««
Kliknite ili dodirnite fotografiju da vidite kako je izgledao njen savršen obilazak

Malena u Gradu Sunca 2017


Hrana i piće

Svi ugostiteljski objekti osim ugodne hladovine uz pogled na vodene atrakcije i svih vrsta osvježavajućih napitaka nude i meni sa “brzom hranom” po vrlo pristupačnim cijenama.

 

TOPLI NAPICI

VODA

CIJEĐENI SOKOVI

BEZALKOHOLNA PIĆA

HRANA I PIĆE


HOTEL PANORAMA

GRAD SUNCA_2.JPG

Hotel Panorama koji se nalazi u sklopu Akva parka vrata će otvoriti svečano sredinom aprila. Biće to nešto potpuno novo i neviđeno na ovim prostorima. Po stilu gradnje, enterijeru, gastro ponudi. Sobe se već opremaju, a u toku su i posljednji radovi oko opremanja kuhinje, restorana…

DCIM100GOPROGOPR6082

GOPR6109.JPG

DCIM100GOPROGOPR6088

Na krovu hotela nalazi se kafe–restoran pod otvorenim nebom koji u potpunosti opravdava ime hotela zbog svog panoramskog pogleda koji je zaista jedinstven užitak pored svježeg vazduha, ljetnjeg povjetaraca i dobrog vina.

 

GALIJA

GOPR6162.JPG

U Akva parku se nalazi još jedan sadržaj za hedoniste – galija, objekat koji je predviđen za pružanje usluga vrhunskog kvaliteta za ljepotu i zdravlje, a koji otvara svoju “palubu” krajem maja 2018. godine, odnosno početkom iduće sezone.

DCIM100GOPROGOPR6167.

DCIM100GOPROGOPR6144.

U prizemlju, posjetioci će moći da uživaju u spa centru, gdje će na raspolaganju imati zatvoreni bazen, đakuzi, saune, tursko kupatilo, slanu i ledenu sobu, kao i snack bar, gdje će moći da se osvježe uz omiljeno piće.

USKORO:

VAROŠ ČARŠIJA

Druga cjelina je Varoš čaršija. Za nepunih pola godine izašlo se iz grubih radova, i već je jasno da novi objekti nikog neće ostaviti ravnodušnim.
Gradi se 160 apartmana, korisne površine 75 kvadrata sa prelijepim panoramskim terasama, bio jezero, koloseum….Tu su i luksuzne tipske vile sa okućnicom od 1.000 kvadrata koje će pružiti odmor i uživanje u predivnom krajoliku omeđenom suncem i plavim nebom. Vile će biti izgrađene u modernističkom stilu. Sve će imati bazene, luksuzne sobe sa terasama i balkonima, ljetne kuhinje…. Objekti će biti energetski efikasni sa solarnim panelima, urađeni od vrhunskih građevinskih materijala.
Prostor će biti oplemenjen zelenilom tipičnim za mediteran, što će čaršiji dati “poseban šmek”.

SPORTSKO – REKREATIVNI KOMPLEKS

I dok je sa južne strane kapije Varoš čaršija, mjesto za uživanje, odmor i meditaciju, sjeverno od kapije niče i sportski kompleks, mjesto za rekreaciju i pripreme sportista. Sadržaj sportsko-rekreativnog centra čine 2 košarkaška terena, zatvoreni bazen prilagođen za školu plivanja, 2 odbojkaška terena, teniski teren, multifunkcionalna velika sportska dvorana površine 1200m² i sportska hala za borilačke sportove.Centar posjeduje i 15 apartmana posebno prilagođenih za smještaj sportista na pripremama i u izgradnji su još 24 apartmana iste namjene. Sportsko–rekreativni kompleks vrata će otvoriti krajem maja, a u toku su i pregovori za otvaranje škole sporta sa proslavljenim odbojkašem Vanjom Grbićem koji bi u Trebinje mogao da stigne početkom ljeta kada bi i škola počela sa radom.  Svi pobrojani sadržaji biće u funkciji već na ljeto 2018. godine i biće u stanju da zadovolje i najrazličitije ukuse i prohtjeve.

IN PROGRESS…


VIŠE INFO:
gradsuncatrebinje@gmail.com
%d blogeri kao ovaj: