TREBINJE INFO

Trebinje apartmani, hoteli, taxi, rent a car, restorani, vijesti i informacije

Horoskop

SEDMIČNI HOROSKOP

Ko će biti iznevjeren i duboko povrijeđen, kome će se osladiti flert i tajna veza? Neke srećnike čeka karmička ljubavna veza, dok će drugima prošlost zakucati na vrata? Šta nas očekuje na poljima ljubavi, posla i zdravlja?
Još jedna nedelja hladnog januara ja za nama. Šta kažu zvijezde kome će ova sedmica donjeti novac, a kome neočekivani ljubavni susret?


Ovan

file-05

Hrana 

Kod Ovnova je i dalje naglašena želja za jakom, teškom, žestoko začinjenom hranom. Iako vam to može doneti manje tegobe sa želucem, više biste ipak ove sedmice trebali da obratite pažnju na kvalitet namirnica koje koristite. Meso dovoljno termički obradite.

Ljubav 

Za slobodne su i tokom ove sedmice naglašene mogućnosti za nove susrete i nova poznanstva sa zanimljivim pripadnicima suprotnog pola. Venera i Sunce, planete bitne za vaš emotivni život, ulaze u znak Vodolije i vaše polje prijatelja, izlazaka, ali i društvenih mreža i kontakata. Nije pitanje da li vi u ovom momentu tražite neku stabilniju priču, već pre na kakve ćete osobe „naletati“, a vrlo je moguće da one traže samo prolazne i neobavezne kontakte. Ovu nedelju biste trebali da shvatite kao igru, kao mogućnost za neka fina dešavanja i da se ne opterećujete da li će bilo šta od započetog potrajati….Što se tiče zauzetih, situacija nije niti loša, ali ni savršena. Ljubomora prema partneru je i dalje jaka….

Posao 

Ove sedmice sačekuje vas mlad Mjesec u znaku Jarca i vašem polju karijere. Ako se do sada niste zahuktali punom brzinom, to će se sada aktivirati. Period je odličan za ozbiljne poslovne priče, za jake poteze, ali i za aktiviranje veza i kontakata, obzirom da se uključuje i vaše polje budućnosti i podrške od strane drugih. Tranzit Merkura donosi vam vesti koje ste očekivali, a nekima od vas i veliku satisfakciju kroz napredovanje ili dobijanje projekta koji je za vas od velike važnosti.

Novac 

U ovu sedmicu ulazite možda kroz neke pojačane troškove, ali ćete tokom nje imati solidne prilive i uspeti da saldo svedete na „pozitivnu nulu“.

Zdravlje 

Vladar polja zdravlja u tranzitu kroz znak Jarca doneće mogućnosti za prehlade mlađim Ovnovima, dok će kod starijih aktivirati probleme sa kostima i zglobovima.

Bik

file-10

Hrana 

Izuzetno će vam prijati svi mliječni proizvodi, a naročito sir, kiselo mlijeko, jogurti. Trudite se da ne preskačete obroke, ali i da izbjegavate slatkiše, čokolade, kolače. Takođe, svježe voće vam je potrebno radi dovoljnog unosa vitamina, naročito limun, kivi, pomorandže.

Ljubav 

Napete situacije u odnosu sa voljenom osobom ili bračnim partnerom aktuelne su i tokom prvih par dana ove sedmice. Osjećate veliku potrebu da neke probleme ostavite iza sebe, ali kao da je sada nemoguće da oni u potpunosti budu riješeni. Iz tog razloga se možete više okrenuti sebi, svojim obavezama, naročito poslovnim i pustiti da se neke stvari između vas i dragog vam bića „slegnu“. Jutro je pametnije od večeri, zar ne? Izbjegavajte impulsivnost, ona vam sada samo može škoditi. Što se tiče slobodnih – vaša vladarka Venera prelazi tokom ove sedmice u znak Vodolije, pa će potreba za druženjem i novim poznanstvima biti naglašenija nego do sada. Dajte malo sebi na volju, provedite se.

Posao 

Mlad Mjesec u znaku Jarca i vašem polju koje se vezuje za inostranstvo, proširenje poslova, ali i za jačanje temelja postojećih saradnji otvoriće pred Bikovima jedan plodonosan period. Sunce i Venera prelaze u vaše polje karijere, pa će sve ono što se vezuje za poslovni segment Bikovima postati neobično važno. Vrijeme je da pokrenete pitanja koja su vam bitna, ali i planove. Možete tokom ove sedmice biti nešto više opterećeni obavezama, pogotovo što će kolege pokazivati nameru da svoj posao prebace na vas.

Novac 

Novčane prilike se znatnije stabilizuju i ulazite u nedelju koja obećava da ćete uspjeti da riješite problem sa nekim zaostalim troškovima.

Zdravlje 

Već izvjesno vrijeme kod vas je pojačana nervoza koja mlađim Bikovima donosi probleme sa spavanjem, varenjem, kožom. Kod starijih – budite više u pokretu, previše ste statični.

Blizanci

file-09

Hrana

Bilo bi dobro da iz ishrane tokom ove sedmice izbacite proizvode od belog brašna i slatkiše. Ono što vam je potrebno jeste mlijeko i mliječni proizvodi, meso, ali ne i mesne prerađevine, pogotovo industrijske. Zbog potrebe za jačim imunitetom i dodatnim unosom vitamina C jedite sveže voće, ali i paprike, kupus..

Ljubav 

Slobodni Blizanci su ušli u period kada im površna zadovoljstva i neobavezni kontakti više neće predstavljati nešto što im je zanimljivo i u čemu uživaju. Ukoliko niste u mogućnosti da se sa nekim povežete dublje, nećete ni želeti da trošite svoje vrijeme na tu osobu. Jake mogućnosti da nekog tog tipa upoznate tokom ove nedelje zaista postoje, ali budite oprezni – naime, u isto vreme će se pojaviti i osobe koje žele samo slobodan kontakt sa vama, pa ćete morati da naučite da ih razlikujete. Što se tiče oniih koji su zauzeti, ušli ste u vrlo povoljan period za vaš odnos. Razumjevanje je pojačano, oboje ste okrenuti tome da unaprijedite svoju vezu i želećete da provodite više vremena zajedno.

Posao 

Mlad Mjesec u znaku Jarca, vašem polju promena, ali i novca od drugih ljudi i od poslova koje radite, otvara pred vama period u kojem će se prvenstveno finansijske prilike poboljšati. Početkom nedelje budite nešto oprezniji što se tiče novih dogovora i nemojte se zaletati sa odlukama. Ostatak ovog perioda je izuzetno povoljan za sve vaše planove i ciljeve. U ovim danima može biti promjena, ali te promjene vam donose pozitivne okolnosti i bliže vas onome što ste zacrtali.

Novac 

Sam početak sedmice može vam donjeti neplaniran trošak ili izdatak na koji niste računali. Ipak, prilivi će se pojačati, a stoje mogućnosti i za dodatno poslovno angažovanje.

Zdravlje 

Ukoliko iole vodite računa o sebi, u ovoj sedmici ne biste trebali da imate bilo kakvih većih zdravstvenih problema. Stariji neka nešto više obrate pažnju na grlo.

Rak

file-11

Hrana 

Ono na šta biste posebno trebali da obratite pažnju na sedmicu u koju ulazite jeste dovoljan unos vitamina, da bi se vaš imunitet pojačao. Potrebno vam je južno voće – kivi, ananas, pomorandže, limun. Takođe, nešto „jača“ hrana – dovoljno mesa, ali i sezonskih salata – naročito kiseli kupus.

Ljubav 

Mlad Mjesec se tokom ove sedmice dešava baš u vašem polju ozbiljnih emotivnih partnerstava i braka, pa vi i partner sada ulazite u jednu novu životnu fazu, koja može biti neuporedivo stabilnija nego do sada. Naravno, to se neće dogoditi samo od sebe i neće funkcionisati ako vi i dalje ne budete spremni na neke ustupke i korektno ponašanje prema voljenoj osobi. Možda smatrate da se vaša veza pretvorila u dosadnu svakodnevicu, pa bi bilo dobro da je oplemenite i pojačate nekim izlascima, zajedničkim aktivnostima….Što se tiče slobodnih Rakova, sreća po pitanju ljubavi je i ove nedelje na vašoj strani. Situacija se sa nekim može pokrenuti odjednom, plima emocija i strasti može vas povući u ljubav….

Posao 

Malo je vjerovatno da bi vam se tokom ovog perioda ono što vam je zaista važno i oko čega se trudite, moglo izmaći iz ruku. Naprotiv, vi pokazujete veliku spremnost da iskoristite povoljan poslovni period u kojem ste trenutno, a imate i okolnosti na svojoj strani, pa je malo vjerovatno da nećete krenuti put uspjeha. Ono što je dobro jeste da će se situacija oko partnerstava koja su vam važna jako ubrzati i da ćete do kraja nedelje već imati konkretne dogovore. Otvorene mogućnosti za nove poslovne saradnje.

Novac 

Prelazak Venere i Sunca u polje koje se bavi vašim finansijama, pa vam je ova nedelja vrlo povoljna za ova pitanja. Mogućnosti da solidno zaradite.

Zdravlje 

Sem imuniteta, na koji sam vam već skrenula pažnju, kod mlađih Rakova se neće javiti neke dodatne zdravstvene tegobe. Kod starijih – mogućnost aktiviranja reumatskih tegoba.

Lav

file-01

Hrana 

Vaša je disciplina tokom ove nedelje vrlo promenljiva, pa ćete često skrenuti u neki „slatki grijeh“ kada je ishrana u pitanju. To i nije toliko veliki problem i da vam se oprostiti, ali se potrudite da vaši obroci budu raznovrsni i da sadrže osnovne grupe namirnica.

Ljubav 

Prošla sedmica je u velikoj meri unijela nemir kod Lavova u emotivnim vezama i bračnim zajednicama i tenzije još uvijek postoje na ulasku period koji je pred vama. Nemojte raspirivati strasti, već se potrudite da ih stišate i da se ipak više prilagodite voljenoj osobi. Vladar vašeg znaka, Sunce, ulazi u drugom dijelu nedelje u polje partnerstava, što označava da ćete biti spremniji da tada „spustite loptu“. Ne, ovo ne znači da ćete igrati kako voljena osoba svira, već pre da ćete se potruditi da neke svoje primedbe ipak zadržite za sebe. Svrbeće vas jezik, ali izdržite….Što se tiče slobodnih Lavova, privlačenje prema jednoj osobi je izuzetno jako i može se tokom ove sedmice pokrenuti neki tip odnosa….vjerovatno neobavezan

Posao 

Mlad Mjesec u polju svakodnevnih poslovnih aktivnosti, obaveza i odgovornosti donjeće Lavovima potrebu da još jače krenu u nove radne pobede. Trudite se da budete disciplinovani i da sve završite na vrijeme, mada se mora primjetiti da ćete u prvom dijelu nedelje povremeno „kaskati“ i žuriti da biste ispoštovali rokove koje imate. Komunikacija u radnom okruženju se popravlja, što će vam prijati, jer vam je već dosta tenzije koja se provlači na radnom mjestu. Nove ponude za saradnju su takođe pred vama.

Novac 

U velikoj mjeri ćete uspjeti da se stabilizujete po pitanjima novca tokom ove nedelje, što će vam skinuti veliko breme sa leđa. Konačno možete da se malo opustite….

Zdravlje 

Mlad Mjesec u polju zdravlja stavlja Lavove na jednu vrstu raskrsnice – potrebno je što pre praktikovati zdraviji način života, da biste sačuvali svoju vitalnost.

Djevica

file-07

Hrana 

Trudite se i da održavate svoju liniju, ali i zdravlje i vitalnost time što vrlo obraćate pažnju na svoj način ishrane. Možda biste mogli da ubacite nešto više variva, supa, čorbi – kombinacija mesa i povrća jako će vam prijati. Uzimajte i više toplih napitaka – da, ovde dolazi u obzir i kuvano vino i rakija….

Ljubav 

E, ovo već stvarno nije fer. Ne samo da je vaše polje ljubavi puno planeta, već ove sedmice imate u njemu i mlad Mjesec. Pa dobro bree, slobodne Djevice, zar vam nije dosta? Toliko ljubavnih prilika, toliko novih poznanstava, toliko interesantnih dešavanja na emotivnom planu – pa ostavite nešto i za ostale znake zodijaka! Dakle, za vas u ovom periodu standardno – ako ste sami, zaljubićete se. Ako ste zaljubljeni, ući ćete u vezu….Novi počeci vam stoje – birajte mudro, jer birate osobu sa kojom ćete provesti dugo vremena! Što se tiče onih u vezama i brakovima, vi ćete biti odlično ukoliko ispoštujete par stvari – morate da poboljšate komunikaciju, i morate da uvedete više „akcije“ u vašu vezu….

Posao 

Sve vam je, što se posla tiče, dato na tacni. Vaše je samo da budete pametni kao što jeste i da izvučete maksimum iz okolnosti koje su trenutno totalno na vašoj strani. To ne znači da ste vi sada super zadovoljni svojim poslovnim statusom, već znači da radite u korist svoje budućnosti, a ta budućnost baš i nije toliko daleko kao što se to vama čini. U ovoj sedmici Venera i Sunce prelaze u vaše polje poslovne svakodnevice, obaveza i odgovornosti, pa ćete i neke napornije radne zadatke završavati sa lakoćom.

Novac 

Niste u poslednje vrijeme prošli savršeno po pitanju finansija, ali nemojte da se nervirate. Prilike se poboljšavaju i uskoro ćete biti mnogo zadovoljniji.

Zdravlje 

Čuvajte grlo i na prve znake prehlade odmah reagujte. Što se starijih tiče – aktuelni su problemi sa kostima, zglobovima, kičmom.

Vaga

file-04

Hrana 

I Vage bi mogle da se više potrude oko svog imuniteta. Vitamin C možete naći u svežem voću, ali i u povrću iz turšije, kiselom kupusu, paprikama. Prijaju vam svi mliječni proizvodi, i trebali biste češće da ih konzumirate.

Ljubav 

Vage u emotivnim vezama i bračnim zajednicama su prošle par napetih momenata tokom prošle nedelje i odnos sa voljenom osobom je blago poljuljan, ali brzo ćete vi to uspjeti da sredite. Mlad Mjesec u vašem polju doma i porodice daje vam priliku da odnos sa partnerom poboljšate i da se više posvetite jedno drugom. Takođe, vi možete tokom ove sedmice uvesti jedan element zabave i dobrog raspoloženja, samo je potrebno da se malo potrudite….Što se tiče slobodnih, prelazak vaše vladarke Venere i Sunca u vaše polje ljubavi aktiviraće kod vas strast, potrebu za avanturom i želju da se opustite i uživate u životu. Možete se upoznati sa osobom koja je na istim talasnim dužinama kao i vi i koja će vam jako prijati.

Posao 

I pored nekih napetih momenata koji se vezuju za poslovni segment početkom ove sedmice, pred Vagama su prilično mirni, ali i plodonosni dani. Čak i one situacije koje će na početku djelovati kao komplikovane, brzo idu ka razrešenju i pozitivnom završetku po vas. Ulazak Venere i Sunca u znak Vodolije i vaše polje kreativnosti i talenata, pokrenuće vas po pitanju novih ideja i idejnih rešenja. Komunikacija sa saradnicima, partnerima, ali i kolegama znatno će se poboljšati tokom ove nedelje.

Novac 

Nešto više troškova se tokom ovog perioda vezuje za ukućane i održavanje domaćinstva. Prilivi će biti standardno dobri.

Zdravlje 

Od drugog dela sedmice zdravstvena situacija se znatnije popravlja. Osećate priliv pozitivne energije i želju da češće budete u pokretu.

Škorpija

file-02

Hrana 

Pojačana potreba za hranom je naglašena i tokom ove nedelje. Škorpijama će biti prilično teško da se uzdrže, ali morate se truditi da budete umjereni. Ako je ikako moguće, izbegavajte slatkiše, mada će vam oni definitivno biti slaba tačka.

Ljubav 

Ako ste mislili da ste završili sa svojim ljubavnim šansama, grdno ste se prevarili. I ove sedmice zvezde su na vašoj strani, dajući vam priliku da ostvarite kontakt sa osobom koja bi vas jako privukla na prvi pogled. No, obzirom da Venera ulazi u znak Vodolije, moguće je da će odnosi koji su započeti u ovom periodu više vući na nešto neobavezno, slobodno, avanturistički. Da se razumijemo, to ne znači da će biti manje lijepi, niti znači da automatski moraju imati kratak rok trajanja. Što se tiče onih koji su u vezi ili u braku, vaše polje doma i porodice se aktivira, pa bi odnosi sa voljenom osobom trebali da budu prožeti jednom lijepom energijom, ali i bliskošću i potrebom da više vremena provodite zajedno.

Posao 

Situacije koje se vezuju za komunikaciju sa poslovnim partnerima i saradnicima se znatnije popravljaju tokom ovog perioda. Ove nedelje imate i mlad Mjesec u polju koje se vezuje za pokret, za kontakte, za kratka putovanja, što će pred vama otvoriti jedan period bogat šansama da otpočnete nešto novo. Vaše polje ličnosti je i dalje jako naglašeno, što znači da imate i dovoljno snage i volje i energije da „izgurate“ ono što želite. Trudite se da tokom ovih dana ispoštujete vremenske rokove i da ne kasnite….mnogo…

Novac 

Svoj finansijski segment sada možete dodatno obogatiti nekim poslovnim angažmanima „sa strane“. I dalje stoji potreba da kontrolišete troškove.

Zdravlje 

Stariji pripadnici znaka bi mogli da obrate nešto više pažnje na bubrege i urogenitalni trakt. Kod mlađih Škorpija – korektna zdravstvena situacija.

Strijelac

file-08

Hrana

Trebalo bi da namirnice kao što su industrijske mesne prerađevine, tijesta i slatkiše ipak konzumirate nešto umerenije nego do sada. Povrće i voće je trenutno jako rjetko na vašoj trpezi, a neophodno vam je da biste ojačali svoj imunitet.

Ljubav 

Slobodni Strelčevi mogu tokom ove nedelje obnoviti kontakt ili sa bivšim partnerom ili sa nekim koga prilično dugo nisu videli. Neke varnice bi odmah mogle da se aktiviraju i period pred vama je dobar da od ove priče napravite i nešto konkretnije. Doduše, neki od vas mogu poželjeti i da uđu u odnos sa osobom koja je ili zauzeta ili ima na neki način nerješenu emotivnu situaciju. Što se tiče onih koji su u vezama ili u braku – Merkur, planeta koja vlada partnerskim odnosima trenutno je u znaku Jarca, što potencira na potrebi da sa voljenom osobom uspostavite dobru komunikaciju i da pokušate da se složite po nekim, vama dvoma bitnim pitanjima. Potrebno vam je više zajedničkih aktivnosti, odnos je malo statičan….

Posao 

Mlad Mjesec u polju koje se vezuje za posao, ali i za finansije, otvoriće pred Strelčevima jedno pozitivnije razdoblje u poslovnom segmentu. Tokom ove sedmice, Venera i Sunce prelaze u vaše polje pokreta, dogovora, komunikacije i kraćih putovanja i donjeće vam da se više aktivirate i da težite ka tome da ostvarite nove poslovne konekcije. Ovo je dobar period i da realizujete neke svoje ideje, ali i da otpočete sa dodatnim poslovnim angažmanima. Ljudi sa kojima ste sarađivali, krenuće da vas češće traže….

Novac 

Finansijska situacija pokazuje tendenciju da od ove nedelje krene uzlaznom linijom. Ovo ne znači da možete da se opustite u potpunosti, ali ćete lakše disati….

Zdravlje 

Promjene vremena neće baš prijati starijim Strelčevima. Što se tiče mlađih pripadnika ovog znaka, promjene u načinu ishrane i više pokreta su sada neophodnost.

Jarac

file-03

Hrana 

Da, potrebna vam je kaloričnija hrana, ali ne smijete otići u krajnost i pretjerati. Preporučuje vam se više kuvanih, barenih jela, supa i variva. Sve vrste mesa vam odgovaraju, ali bi najbolje bilo u kuvanoj varijanti, ili na roštilju, bez mnogo korišćenja ulja..

Ljubav 

Mlad Mjesec u vašem znaku tokom ove nedelje donosi vam da na drugačiji način sagledavate situaciju sa emotivnim ili bračnim partnerom. Bićete spremni da se više obavežete, da budete emotivniji, da pokažete voljenoj osobi prisustvo, nježnost i bliskost. Još uvijek se povremeno kod vas javljaju neke žaoke ljubomore, ali uspjevate da ih kontrolišete, jer ne želite da kvarite odnos kakav sada imate sa dragim bićem. Što se tiče onih koji su slobodni, nastavlja se period koji je dobar da upoznate nekog novog i da otpočnete emotivnu priču. Plijenite svojim vedrim duhom, šarmantnošću i harizmom i zato nije ni čudo što postoje osobe koje su vrlo zainteresovane za vas. Imate dobre šanse za nove ljubavne početke.

Posao 

Ambicioznost se dodatno budi kod vas prisustvom mladog Mjeseca u polju ljubavi. Jarčevi kao da su riješili da stave tačku na svoje dosadašnje ponašanje po pitanju posla i odlučili da krenu mnogo prodornije i odlučnije ka ostvarivanju svojih ciljeva. Stoji da je pred vama velika količina obaveza, ali više je izvjesno da ćete ih završiti kvalitetno i na vrijeme. Venera i Sunce ulaze tokom ove nedelje u vaše polje posla i finansija i sigurno je da će vam donjeti nove, povoljne poslovne prilike u kojima možete lijepo zaraditi.

Novac 

Poslovi koje trenutno obavljate donose vam korektne isplate, a moguće je da se od ove nedelje prilivi i dodatno povećaju.

Zdravlje 

Mlađi Jarčevi će se osjećati odlično. Što se starijih tiče, nešto ste osjetljiviji, pa je potrebno više ojačati imunitet.

Vodolija

file-12

Hrana

Trebali bi da se trudite da vaša ishrana bude umjerena, da svakom obroku posvetite dovoljno pažnje i odvojite vrijeme da jedete „na miru“. Takođe, potrebno vam je više vitamina, koje možete pronaći u svežem voću – naročito jabukama i pomorandžama.

Ljubav 

Ove sedmice Venera i Sunce prelaze u vaš znak i polje ličnosti, što će kod onih koji su zauzeti konačno staviti tačku na neke nesuglasice koje su bile posebno aktivirane u proteklih par nedelja. Sada je vrijeme da ispravite propuste, da poboljšate komunikaciju i osvježite odnos sa voljenom osobom. Doduše, i partner će biti spreman da vam posveti više pažnje, pa bi naročito drugi dio nedelje mogao biti ispunjen nekim zanimljivim zajedničkim aktivnostima. Što se tiče onih koji su slobodni, ako se do sada niste zaljubili i upoznali osobu koja vas zanima, to će se dogoditi od ovog perioda. Sa Venerom i Suncem koji vas podržavaju, prosto ćete zračiti i privlačiti poglede suprotnog pola. Uživajte u danima svoje vladavine!

Posao 

Još uvijek je vaše polje tajni i podsvesti jako naglašeno, što prvenstveno baca akcenat na moguće dogovore koje ćete željeti da obavite sa potencijalnim partnerima daleko od radoznalih očiju. Neki od ovih pregovora mogu uroditi plodom već tokom ovog perioda i donjeti vam prilično jaku poslovnu saradnju. Od ove ste sedmice vrlo „traženi“ – mnogi će željeti da stupe u kontakt sa vama i novi poslovi će vam se otvarati bez velikih problema. Koristite ovaj period, jer sreća je na vašoj strani.

Novac 

Posle jednog kratkotrajnog perioda u kojem ste imali problema sa prilivima, situacija se normalizuje. Ulazite u dane koji će biti prilično profitabilni.

Zdravlje 

Još uvijek ste prilično osjetljivi, što će jednim dijelom krenuti da se popravlja od drugog dijela nedelje. Ipak, postoji potreba da ojačate imunitet.

Ribe

file-06

Hrana 

Definitivno pokušajte da kontrolišete svoju potrebu za slatkišima, jer ulazite u period kada će vam ruke „same ići“ ka kolačima i tortama….Primjetili ste da u poslednje vrijeme konzumirate i više mesa, što nije veliki problem, dokle god izbjegavate industrijske prerađevine…

Ljubav 

Koliko god da je dug i komplikovan period iza vas u odnosu sa voljenom osobom ili bračnim partnerom, izgleda da ste ga zaista u potpunosti ostavili iza sebe. Komunikacija sa dragim vam bićem funkcioniše iz dana u dan sve bolje, a evidentno je i da ste se vas dvoje konačno „promrdali“ i krenuli u neke zajedničke aktivnosti – u izlaske, neka kraća putovanjca, druženja sa prijateljima koji vam prijaju. Kako dani budu odmicali, i strast se može pojačati i postati vrlo bitan element u vašem odnosu. Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka, neko vam preko prijatelja, društvenih mreža ili pak izlazaka daje jasne signale da je zainteresovan i da bi želeo da sa vama pokrene emotivnu priču.

Posao 

Mlad Mjesec se ove sedmice dešava u vašem polju podrške od strane drugih, ali i društvenih konekcija, veza, prijatelja. Pred Ribama je i dalje izuzetno pogodan period da napreduju, da se povežu sa jakim ljudima, ali i da ostvare odlične rezultate na poslu. Ukoliko ste nezaposleni, više je nego izvesno da možete krenuti u novu poslovnu priču, jer će vas prijatelji povezati sa ljudima kojima treba neko baš vašeg kalibra. Čak i oni koji već rade, mogu otpočeti sa nekim dodatnim poslovnim aktivnostima.

Novac 

Nešto više pažnje obratite na dugovanja – moguće je da ste neke troškove ili račune propustili da platite. Što se priliva tiče, oni su korektni i redovni.

Zdravlje 

Još uvijek se dosta dobro „držite“ kada je zdravstveni segment u pitanju, ali ipak pokušajte da ojačate imunitet. Ulazite u dane kada su moguće manje prehlade….Horoskop i bijes: Djevica ponižava, Jarac osvetu servira hladnu

Bijes

Svako se različito ponaša kada je povrijeđen, uvrijeđen ili ponižen.

U zavisnosti od dominantnih karakteristika svakog znaka zavisi da li će to naplatiti odmah, serviraće osvetu kad prođe mnogo vremena ili će jednostavno zaboraviti i krenuti dalje.

Ovan odmah udara

Zahvaljujući vladajućoj planetu Marsu, Ovan neće odoljeti da na uvredu ili povredu reaguje – odmah. Ako su povrijeđeni, Ovnovi su najgori ljudi s kojima možete da imate posla. Njihov temperament i “udaranje nisko” riječima izbaciće iz takta i najcivilizovanije. Moguć je i fizički napad, bacanje predmeta … Njihova osveta nije strateška niti isplanirana, a dobra je stvar što se brzo smire.

Bik nikad ne zaboravlja

Pripadnici ovog znaka ne zaboravljaju ništa, a kamoli stvari koje su ih povrijedile, razočarale ili naljutile. Što je najbolje, oni će pokušati da sakriju koliko su poludjeli. Trenutna osveta nije njihov stil – oni poput vojnih zapovjednika promatraju i čekaju trenutak u kojem je njihov protivnik najslabiji. Nakon što ispune svoju osvetu, nikad više neće imati povjerenja i krivac se zauvijek nalazi na njihovoj “crnoj listi”.

Blizanci su nepredvidljivi

Pripadnici ovog znaka su doista nepredvidljivi pa čak i sebi samima. Ako ih povrijedite ili uvrijedite s nečim što im je bitno, osmisliće najzlokobniji plan na svijetu – kao iz filmova o psihopatama. Međutim, dok dođe vrijeme izvršenja osvete, jednostavno će se predomisliti – bilo da su prešli dalje na druge i zanimljivije stvari, odljutili se ili jednostavno izbrisali tu osobu iz svog života. S druge strane, mogu proglasiti rat komšiji koji im je slučajno ogrebao auto.

Rak može da bude bezobziran

Pripadnici ovog znaka jedni su od onih koji često posežu za osvetom ili barem razmišljanjem o njoj. Što je najbolje, okidač im može biti svašta – jer znaju iskonstruisati i nadodavati stvari kod ljudi koji su im se zamjerili. S njima je teže podnositi posljedice njihove osvete nego pronaći uzroke, a u bijesnom raspoloženju mogu isključiti zdrav razum. Koliko god je veliko njihovo srce, u osveti zaista mogu da budu užasni.

Osveta Lava je kao cunami

Pripadnici ovog znaka su iznad svega časni i ponosni, a upravo te tačke ih čine jako osjetljivima na razočarenja koja im drugi prirede. Oni uvrede naprosto ne mogu iskulirati, zbog njih će noćima biti budni, a izvinjavanja ne pale. Udaraju na sve načine – riječima, djelima, podvalama, način nije bitan već samo da izbace sav bijes. Drugim riječima, ne postoji šansa da Lav oprosti onome ko ga ja jako povrijedio, a prijateljstvo poslije toga je nemoguće.

Djevica se ne sveti, ona vas ponižava

Pripadnici ovog znaka nisu poznati po tome da su neki veliki osvetnici, ali jesu veliki tvrdoglavci. Povrijeđeni, oni će igrati na kartu emocija. Naime, uzvišene Djevice će napraviti da se neprijatelj sam osjeća jadno zbog toga što je učinio. Njihov cilj je da vas rasplaču i postide, a njihova osveta je uglavnom tiha – ništa s čime bi privlačili pažnju u javnosti.

Vaga kažnjava šutanjem

Vaga je znak pravednika – njihova je kosmička dužnost da istjeraju pravdu. S druge strane, one vole dramu, a u konfliktu pogoršavaju stvari sve dok ne nastane totalni rat. Njihova je omiljena taktika hladnoća – apsolutno ignorisanje. Ovakvo ponašanje mogu nastaviti godinama, a ako ih okrivljeni pita “zašto”, napraviće se ludima i reći da ne znaju o čemu pričaju. Ipak, ponekad im se upornošću i dugotrajnim dodvoravanjem može iskupiti – ali žele istinsko kajanje.

Od osvete Škorpije bježite

Ako ste s nečim duboko uvrijedili ili povrijedili pripadnike ovog znaka, bolje vam je da promijenite posao, mjesto gdje živite ili još bolje – kontinent. Naime, oni su prvaci osvete. Teško opraštaju, a njihova je osveta dobro osmišljena i, što je najbolje, nema joj kraja – sipaju otrov kad god im se spoje putevi s onim ko ih je povrijedio.

Strijelac više žali nego što mrzi

S pripadnikom ovog znaka velika je vjerovatnoća da konfliktna situacija prođe bez krvoprolića, jer Strijelac ima tendenciju da ništa ne uzima lično – tako im je lakše u životu. Zato je teško kod njih izazvati veliko ogorčenje, a kako su empatični, više će žaliti onog ko im je nanio zlo nego što će da ga mrze. Ipak, ako im se probude osvetničke namjere – djeluju trenutno i argumentovano.

Jarac osvetu servira hladnu

Ako se pripadnik ovog znaka odluči na osvetu, on će to činiti postupno, metodično i s minimalnim uplitanjem emocija. Osjećaj je već prošao dok oni odluče da djeluju, ostala je samo gorčina i odluka. Tada će se pretvoriti u moćnog neprijatelja, sigurnog u ono što radi – kriv si, sad ćeš platiti. To rade graciozno, kao da su se izdigli iz situacije. Vrlo teško opraštaju.

Vodolija se rijetko sveti

Pripadnici ovog znaka nisu skloni osveti. Imaju tendenciju da se emocionalno udalje iz konfliktnih situacija, kao i ograniče problem tako da ne utiče na druge dijelove njihovog života i to im ide poprilično dobro. Ako slučajno odluči da se sveti, nastupa kao dijete – glasno i bučno. Nakon toga, zlonamernika briše iz svog života.

Ribe se pretvaraju u pirane

Iako to nikad ne biste rekli, blagi pripadnici ovog znaka mogu da se pretvore u pirane ako su jako povrijeđene i odluče da se osvete. Njihove su frustracije usmjerene toliko daleko da prave ludačke scenarije, zamišljaju potpuni krah svog neprijatelja, pa čak i njihovu smrt. Taktika im je ismijavanje i omalovažanje onog ko ih je povrijedio, a njihova osveta nije logička, već prvenstveno emocionalna.

%d blogeri kao ovaj: