TREBINJE INFO

Trebinje apartmani, hoteli, taxi, rent a car, restorani, vijesti i informacije

Restoran Tarana plus

TARANA PLUS STARI GRAD

TREBINJE INFO FOTO RESTORAN TARANA PLUS LOGO

Restoran Tarana plus trebinje

Restoran Tarana plus Trebinje

“TARANA PLUS” ( Stari Grad ) je restoran sa dugom tradicijom, u srcu grada, sa jedne strane omedjen srednjovjekovnim zidinama starog grada a sa druge strane tik uz šetalište, na 50m udaljenosti od Andjelkine kapije i čuvenih Trebinjskih platana.

Old Town, Trebinje

TARANA PLUS restoran, koncept je napravljen tako da Vas okružuju stvari koje očekujete od vrhunskog domaćina. U našem restoranu pronaćićete opuštajući enterijer koji odiše tradicijom i domaćinski ambijent u koji ćete rado dovoditi svoje prijatelje, i osjećati se uvijek dobrodošlim. Naše osoblje će voditi računa o Vašim potrebama dok uživate sa poslovnim ili privatnim prijateljima. Puls grada Trebinja kuca kao srce TARANA PLUS restorana. Naš meni prikazuje tradicionalnu ali kreativnu sofisticiranost u kulinarstvu stvorenu od šefova kojima je profesija velika strast. Efikasna usluga, uvijek nasmijano osoblje i savršena kuhinja su prepoznatljivi poklon koji će Vam ponuditi TARANA PLUS restoran.

Restoran Tarana plus Trebinje trebinjeinfo

Gosti našeg restorana imaju čast da uz provjeren kvalitet naših jela, tokom sunčanih dana da uživaju i u hladu najstarijeg duda u Republici Srpskoj, čiji prečnik stabla iznosi preko 1,5m.

Restoran Tarana plus trebinje

Tarana plus

Restoran Tarana plus trebinje

Restoran TARANA PLUS, u svojoj ponudi ima raznovrsna jela spremana po receptima prikupljenim od najboljih majstora iz različitih krajeva sa akcentom na hercegovačku kuhinju. U našoj ponudi su specifična jela od mesa, domaće supe, čorbe i svježe salate. Ukusi su privlačni naviknutima na tradicionalnu hercegovačku kuhinju. Osoblje restorana spremno je da predloži neki od specijaliteta ukoliko ste neodlučni a hranu priprema lično domaćin sa svojim timom. Tako po specijalnoj narudžbi gostiju lično domaćin (vlasnik) sprema “Čobanov ručak” koji je ujedno i njegov specijalitet.

Domaća, hercegovačka kuhinja. Nakon viševjekovnog uticaja različitih kultura, hercegovačka kuhinja objedinjuje najbolje iz turske i austrougarske kuhinje. Sarma, punjene paprike, gulaš, djuveč, paprikaš, musaka, razne čorbe, prebranac, ćevapi, pljeskavice, gibanica, prijesnac… samo su neka od omiljenih jela ljudi u Hercegovini.
U zimskom periodu preporučujuemo kupus raštan na suvom mesu.

U ponudi su specifična gurmanska jela koja se polako gube iz naše tradicije. Merak nam je da za Vas spremimo “Tarana platu” , gurmansku pljeskavicu, kuvana jela: gulaš, čorbu, pasulj , ribu pastrmku sa izvora Sušice i soma iz Bilećkog jezera… Ako niste skoro imali prilike da pojedete domaću supu od pijetla i teleću ili jagnjeću čorbu onda odvojite malo vremena i dodjite da nas posjetite. Ukusi su privlačni naviknutima na tradicionalnu hercegovačku kuhinju. Osoblje restorana spremno je da predloži neki od specijaliteta sa roštilja od svinjskog, junećeg ili pilećeg mesa.

Dodjite da Vas ugostimo!

Restoran Tarana plus trebinje

Obećavamo opušten gastronomski doživljaj i intimnu atmosferu, garantujemo da ćete uživati u nezaboravnim ukusima svaki put!

Otkrijte našu priču!

Uživajte u najboljim jelima hercegovačke tradicionalne kuhinje u jednom od najboljih restorana u Trebinju. Koji god da je Vaš povod naš restoran će ga učiniti za pamćenje!

Posjetite nas i uživajte u prijatnom ambijentu i savršenoj kuhinji.

Restoran Tarana plus Trebinje

Restoran Tarana plus Trebinje

Restoran Tarana plus Trebinje

Restoran Tarana plus Trebinje

Prepoznatljivi smo po: Domaćoj kuhinji uz bogatu meni kartu jela sa roštilja, jela po narudžbi, kuvanih jela, te raznih vrsta riba, koje prati i velika lepeza ponude vrhunskih Trebinjskih vina.

trebinje-info-trebinje-foto-restoran-hedonija

U restoranskom dijelu možemo smjestiti 60 gostiju u zatvorenoj sali, a u ljetnoj bašti još 100 gostiju.

Restoran Tarana plus Trebinje trebinjeinfo

Restoran Tarana plus Trebinje trebinjeinfo

Personal restorana daje posebne pogodnosti za odmor i ručak organizovanim turističkim grupama koje posjećuju Trebinje ili su u prolasku prema Crnogorskom i Hrvatskom primorju.

Restoran Tarana plus Trebinje trebinjeinfo

Vrata našeg restorana su otvorena za sve dobronamjerne goste koje put nanese, zato budite i vi dio onih koji posjećuju naš restoran i zadovoljni odlaze iz njega.

Nalazimo se u Trebinju u starom gradu,  vidi mapu ispod.

TARANA PLUS MAPA

3D mapa

MAPA TARANA PLUS-01

restoran-tarana-plus-stari-grad-trebinje

KLIKNITE ILI DODIRNITE FOTO ISPOD ZA PREGLED CJENOVNIKA

TREBINJE INFO RESTORAN TARANA PLUS


Pošaljite upit -rezervaciju


2D mapa

MAPA TARANA PLUS-02Dobrodošli!

%d blogeri kao ovaj: