U Bileći nova adreanlinska atrakcija- Paintball klub “Best hunters”

Volite adrenaliinske sportove, igre sa replikama oružja, snalaženje u ekstremnim uslovima, volite izazov i dokazivanje?!- onda su Best huntersi prava adresa za vas.

Na 10 000 metara kvadratnih prostire se poligon za adrenalisnku zabavu. Predispozicije  hercegovačkog krša, uz  dodatne sadržaje, prepreke, rovove, vješto skrivene zamke garantuju dobre borbe, oldičan ugođaj, i iskustvo prave avanture. Poligon se nalazi uz magistralni put Bileća – Gacko, u naselju Podosoje.

Sve što vam treba je ekipa raspoložena za dobru zabavu i fer plej, bez  koga nema pravog pejntbola. Kvalitetna  zaštitna oprema, savremene replike oružja, kombinezoni, maske, kacige, su obezbijeđeni.


Za uzbudljivu  avanturu trebate izdvojiti  15 KM po osobi, a uz termin za igru, u cijenu je uračunato korišćenje opreme i 100 kuglica, odnosno “municije”. Vremnski igra nije ograničena. Ako se potroše sve kuglice jer ste protivnike “obojili” propisno, u žaru borbe i dobre zabave, moguće je za dodatne 4 marke dokupiti još 50 “metaka”  i još vremena za igru.

Zakažite vaš termin na 065 865 989 i  iskusite novi vid dobre zabave.

Best huntersi vas čekaju!

B.HUNTERS

Podosoje bb,
Bileća 89230

contact@gmail.com
(+387) 65 865 989