Draga djeco, mame, tate, bake, deke, tetke… važno obavjšetenje 🙂

od sjutra u  Bileći,  na novoj adresi, u Poparinoj starni,  nova  igraonica i rodjendaonica; novi zabavni kutak sa starim, poznatim timom.
Vaša i naša  “Mašta” je prerasla u  nešto  više, sadržajnije i postala “Maštaonica”. Slušali  smo  vaše želje,  i zahtjeve i iz dosadašnjeg  iskustva odlučili se za veći korak.


U potpuno preuređenom prostoru, na  250 kvadrata, osmislili smo  sadržaje za djecu svih uzrasta. Maštaonica  je ušuškana u miran kraj,  a osmišljena je tako da predstavlja oazu zabave za mališane, kao i odmora za sve članove porodice.


Pažljivo  smo vodili računa o svakom detalju, da sadržaji budu zabavni  i edukativni za sve klince i klinceze, za male avanturiste i princeze. Oprema  i sredstva za igru su birana  i postavljena tako da  sigurnost vaših mališana bude na  prvom mejstu. Naše stručno osoblje, kvalifikovani vaspitači i edkatori, trudiće se da vapim  mališanima, u  ovom čarobnom gradu mašte,  ništa ne nedostaje. Tramboline, tobogani,  veliki izbor igrački, društvenih igrica, slikovnica,, samo su dio  onoga što  vas čeka u Maštaonici.

Novi sadržaj je rođendaonica. Ako želite da vašem djetetu pružite nezaboravnu proslavu divnog dana, a nemate dovolljno prosotra, vremena,  ne brinite, Maštaonica je tu. Moderan, klimatizovan prosotr, povoljne cijene, mogućnost organizovanja animatora, kostimiranih junaka, profesionalnog fotografa i još štošta, su vam na rasplaganju. Organizaciju prepustite nama, opustite se i uživajte.

Nismo zaboravili ni one starije, mame, tate, bake deke, koji će dok se njihovi  mezimci  zabavljaju moći bezbrižno predahnuti uz topli, hladni napitak ili uživati u nekoj od vrhunskih poslastica.

Budite  dio našeg  grada mašte.

Vidimo se u Maštaonici, od 9 časova.