SVA PONUDA NA JEDNOM MJESTU!

Herc Travel ponuda

ČEKAMO VAS U HERC TRAVELU!


Da li ste i vi zaljubljenik u Trebinje i njegove prirodne ljepote? Želite vidjeti slavne Platane, prošetati obalom Trebišnjice ili možda upoznati i one dijelove Trebinja o kojima se ne zna dovoljno,a imaju mnogo toga za reći?

HERC TRAVEL COVER.gif

Onda je turistička agencija Herc Travel pravi izbor za Vas.

logo mali.png

Agencija koja se primarno bavi receptivnim turizmom, ima za cilj da svim turistima koji odluče da posjete naš grad ponudi nešto novo i sasvim drugačije.. Iz ove ideje su se izrodili tematski izleti Osjeti duh Trebinja, Vrijeme je za prirodu, Putevima Austrougara, Stazama hercegovačkih manastira i mnogi drugi.

Ovim izletima turisti mogu da vide Trebinje kroz oči njegovih stanovnika i posjete mjesta koja ne mogu da nadju u turističkim brošurama, upoznaju naša sela i od seoskih domaćina ponešto i nauče.

Sa Herc Travelom ćete upoznati uže jezgro grada, vjerske objekte, stare austrougarske kule, prirodne ljepote, vinarije, sela i upustiti se u nezaboravne avanture.
Pored turista mislili su i na lokalno stanovništvo kome u saradnji sa partnerima nude najpopularnije evropske i svjetske destinacije.

Herc Travel photo (1).jpg

Herc Travel photo (2).jpg
Agencija takođe nudi usluge smještaja, transfera i prodaje autobuskih karata.


Vizitka Herc Travel Trebinje

slicica.JPEG

Kliknite ili dodirnite logo iznad da bi ste posjetili oficijalni sajt HERC TRAVEL-a