Podsjećamo vas velikom foto reportažom na prvo izdanje HP izbora za miss, kada smo u junu 2017. godine izabrali najljepšu djevojku Istočne Hercegovine.

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript

Na ovom takmičenju pobjedila je Kristina Karišik iz Nevesinja, koja je kasnije uspjela da se plasira među zvanično 12 najljepših djevojaka u BiH. Prva pratilja bila je Anja Milošević iz Trebinja, dok je Miss šarma bila Dragana Tešević iz Gacka, koja je nedavno nastupila na izboru za Miss Evrope u Bejrutu.

10-8

11-8

12-8

13-8

14-8

15-9

16-8

17-8

18-8

19-8

20-8

Program HP izbora za miss vodio je Aleksandar Hršum, TV lice broj 1 u Bosni i Hercegovini, dugogodišnji urednik i voditelj talk-show programa „Zabranjeni forum“ koji se trenutno emituje na televiziji „Nova BiH“, i Milica Nogo, novinar Alternativne TV.

21-7-696x464.jpg

Oko tri stotine posmatrača u hotelu Bellevue u Trebinju zabavljali su Gotiva bend i vokalna solistica Goca Dobranić, a nastupio je sa svojim programom i plesni klub Maris iz Trebinja.

33-696x464.jpg

Ove godine HP izbor za miss nastavlja svoje putovanje, a narednih dana očekuje vas veliko iznenađenje i dobre vijesti kada je u pitanju izbor koji organizuje HP media grupa. O čemu se tačno radi saznaćete uskoro….

Već tokom ove sedmice biće otvorene prijave za sve zainteresovane kandidatkinje koje žele uzeti učešće na drugom po redu izboru ljepote najuticajnije medijske kuće u Istočnoj Hercegovini. Ovogodišnji izbor će po mnogo čemu biti značajno atraktivniji i izazovniji, a upravo učesnice imaće mnogo više razloga za zadovoljstvo.

Više detalja saznajte narednih dana na stranicama portala HP media group.

Do tada uživajte u fotografijama sa prvog izbora, koji je po ocjenama šire javnosti bio organizovan na veoma visokom nivou.

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript