Mali fudbaleri, članovi škole fudbala “Leostars” iz Trebinja koja okuplja više od 170 članova uzrasta od 5-15 godina, učestvovali su proteklog vikenda na Medjunarodnom turniru “Dribbling Cup” koji je održan u SRC u Zvirovicima (Medjugorje). Dječaci uzrasta 2010. godište su se takmičili sa još 15 ekipa iz Hrvatske i BiH podijeljeni u četiri grupe.

Nakon osvojenog drugog mjesta u grupi uz dvije pobjede i jedan poraz djecčaci su u četvrtfinalu nadigrali svoje vršnjake iz HSK Zrinjski i tako se plasirali u polufinale gdje su u nedelju poraženi, ispostaviće se kasnije od pobjednika turnira u 2010. godištu ekipe Sport Talent iz Mostara, a u razigravanju za treće mjesto nisu imali sreće izgubivši na penale, poslije 2:2 u regularnom dijelu utakmice.

Više srecće od svojih drugara imali su dječaci rodjeni 2011. godine. U konkurenciji od 16 ekipa, svrstanih u 4 grupe, LeoStars nakon dvije pobjede i jednim nerješenim rezultatom prolaze u 1/4 turnira. U četvrtfinalu su ubjedljivo pobjedili domaćina, ekipu SN As Medjugorje i tako se plasirali u polufinale gdje su se sastali sa NK Adriatic Split. U veoma borbenoj utakmici mali Trebinjci ostvaruju minimalnu pobjedu od 1:0 i plasman u finale. Finale za “infarkt” u kojem je LeoStars preko fenomenalnog Mučibabića dva puta stizao prednost protivnika za konačnih 2:2. Pristupilo se izvodjenju penala gdje su Trebinjci bili vještiji i osvajaju zlatnu medalju, sasvim zasluženo. Pored medalja i pobjedničkog pehara ovi mali fudbaleri su se okitili i sa pojedinačnim nagradama, najbolji strijelac za 2010. godište (Elez Miloš) i najbolji igrač u 2011. godištu (Kovačina Ivan).

Ovo je još jedna potvrda i satisfakcija kvalitetnog rada trenera i rukovodstva LeoStarsa.