Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća Banja Luka, Grad Trebinje i Agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća Grada Trebinja, pozivaju Vas na prezentaciju 2. javnog poziva za dodjelu bespovratnih sredstava poslovnim subjektima koji imaju inovativne poslovne ideje, proizvode ili usluge koje mogu dovesti do smanjenja nezaposlenosti, povećanja konkurentnosti i održivog društveno-ekonomskog razvoja u BiH.

Maksimalan iznos grant sredstava dostupan za „start-up“ iznosi do 10.000,00 EUR, a za mikro, mala i srednja preduzeća do 250 zaposlenih do 30.000,00 EUR, s tim da se mora obezbijediti i vlastito učešće u iznosu minimalno od 50%.

Grant sredstva obezbijeđena su kroz „Challenge to Change- C2C“ program koji provode Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća Banja Luka i Sarajevska regionalna razvojna agencija SERDA, a finansijski podržava Švedska agencija za međunarodni razvoj i saradnju – Sida/Ambasada Švedske u BiH.

Prezentacija će se održati u petak 23.03.2018. godine u 12:00 časova u Trebinju, u sali poslovnog inkubatora (ulica Stepe Stepanovića bb).

U prezentaciji će se dati osnovne smjernice o uslovima apliciranja, a potom i koraci „on-line“ apliciranja. Na kraju će se omogućiti učesnicima da postave specifična pitanja.
Molimo da vaše prisustvo na prezentaciji potvrdite na neku od e-mail adresa: marko.kakuca@rars-msp.org ili msptb@teol.net, ili na broj telefona Agencije za razvoj MSP-a Grada Trebinja, 059/245-470.

Više informacija o projektu i javnom pozivu potencijalni aplikanti mogu dobiti na internet stranici: www.c2c.ba .