Mame preduzetnice imaju način i da vode posao, održavaju poslovne sastanke, pa i neformalna druženja, a da im istovremeno dijeca budu na sigurnom i čuvana i to u istom prostoru!

Radite od kuće, dijeca su tu, a treba da održite poslovni sastanak? Treba vam vrijeme da pripremite poslovnu ideju, a nemate gdije? Želite mjesto za predstavljanje svog preduzetničkog poteza? Želite da se dodatno edukujete ili slušate zanimljive diskusije i osobe? Ili samo želite da se družite?

mama-biznis-klub-02

To je suština inovacije Mama biznis kluba koja se našla među 40 odabranih inovacija na konkursu Generator Sosijete ženeral banke. Ovaj projekat daje mogućnost mamama preduzetnicama da na jednom mjestu nađu sve što im je potrebno za uspješno i kvalitetno poslovanje – opremljenu kancelariju, mesto za sastanke, formalna druženja i održavanje predavanja i poslovnih prezentacija, ali i u isto vreme prostor za čuvanje dijece.

mama-biznis-klub-03

Ova inovacija predstavlja jedinstveni koncept poslovnog prostora koji omogućava preduzetnicama da razvijaju svoj biznis. Klub majkama obezbeđuje poslovno okruženje i u isto vreme čuvanje njihove dece u istom prostoru. Tu mogu da predstave svoje proizvode i usluge kroz prezentacije, ali i da prenesu svoje znanje na druge.

Članove tima predstavljaju Nataša Petronijević, Milena Kostić, Mirjana Vilovski Novaković i Svetlana Bogićević. Postoje već dvije godine i uspješno su organizovale više manifestacija i edukativno-zabavnih događaja i humanitarnih akcija, među kojima su i Mama biznis fest i Mamin bazar.

A šta ih je motivisalo da razviju ovu ideju?

Lični, ali i problemi drugih majki. Svaka od njih četiri koje su dio tima nalazi se u sličnoj situaciji: svaka radi od kuće i nijedna nema uslove za rad. Nedostatak kancelarije i opreme, nalaženje sa klijentima po kafićima, rad uz dijecu (što je skoro nemoguća misija) i eto inovacije!

Ovo je samo jedna od 40 inovacija odabranih na konkursu Sosijete ženeral banke Generator. Podržite inovacije u preduzetništvu i glasajte za jednog od 40 polufinalista konkursa na sajtu www.generator.rs