TREBINJE INFO

Trebinje apartmani, hoteli, taxi, rent a car, restorani, vijesti i informacije

Restoran MENZZA

SWISSLION INDUSTRY HOTEL (114)

Restorana MENZZA – Hotel SL Industry Trebinje

HOTEL-INDUSTRY-TREBINJE

Nakon napornog dana, razgledanja grada, šopinga ili poslovnih obaveza predah možete pronaći u  á-la-carte restoranu “Menzza” sa bogatom ponudom jela i pića.

SWISSLION INDUSTRY HOTEL (113)

Ambijent restorana će Vašim čulima pružiti osjećaj spokoja, mira i udobnosti i očaraće Vas detalji modernog i industrijskog stila. Nećete ostati ravnodušni na ljepotu murala u vinskoj galeriji koji je monoton zid pretvorio u umjetničko djelo čineći prostor savremenim i inspirativnim.

SWISSLION INDUSTRY HOTEL (92)

Enterijer restorana odiše pastelnim detaljima, dok cigleni zidovi i Edison lampe doprinose ljepoti i jedinstvenosti cjelokupnog dekora prostora.

SWISSLION INDUSTRY HOTEL (110)

SWISSLION INDUSTRY HOTEL (99)

Restoran ima 90 sjedećih mjesta, te veliku baštu gdje gosti hotela, ali i ostali posjetioci mogu uživati u širokoj gastronomskoj ponudi. Za uslugu nenadmašnog kvaliteta brine se profesionalno osoblje i vrhunski kuvari, dok će bogata vinska karta zadovoljiti i najprobirljivije goste.

SWISSLION INDUSTRY HOTEL (87)

SWISSLION INDUSTRY HOTEL (86)

SWISSLION INDUSTRY HOTEL (82)

SWISSLION INDUSTRY HOTEL (76)

SWISSLION INDUSTRY HOTEL (78)

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript

Najmladjim posjetiocima smo pripremili kutak za igru – dječiji park sa ljuljaškama, trambolinom, te još mnogo toga za nezaboravnu zabavu uz brigu o sigurnosti mališana.

(foto)

Poseban akcenat bi stavili na doručak koji se poslužuje u ovom restoranu svakodnevno od 7 časova, da li u prekrasnom enterijeru restorana MENZZA ili u raskošnoj ljetnoj terasi u toplim danima.

KARTA DORUČKA

karta doručka srpski - konačni

Sa jelovnika bi izdvojili poznati hercegovački specijalitet Cicvaru sa medom, te pohovane palačinke sa dodacima. Uz to se možete poslužiti izborom toplih i hladnih napitaka, od prirodnih sokova do vrhunskih ALTHAUS čajeva koje poslužuju samo renomirani ugostitelji.

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript


ISPOD SE NALAZI JEDNOSTAVNA KONTAKT FORMA U KOLIKO IMATE NEKI UPIT ILI REZERVACIJU


Email: info@slhotelsgroup.com

Tel: ‎+387 59 490 300


Za više info posjetite oficijalni sajt

www.slhotelsgroup.com

logo SL HOTEL

%d blogeri kao ovaj: