TREBINJE INFO

Trebinje apartmani, hoteli, taxi, rent a car, restorani, vijesti i informacije

Kafe bar POETA

Industrijski i eklektični stil uređenja interijera postali su vrlo popularni posljednjih nekoliko godina, a i dalje su neiscrpan izvor inspiracije za uređenje interijera. Tako je i Kafe bar POETA nošena inspiracijom, promjenila svoj vizuelni identitet-svoj enterijer.

Kafe bar Poeta enterijer (3)

Kafe bar Poeta enterijer (2)

Kafe bar Poeta enterijer (7)

Eklektični stil je više miješanje nego usklađivanje, iako svi dizajnerski elementi trebaju biti usklađeni tako da se dobije izgled koji je svjež i avantgardan. Eklektični stil je pečat inovacije i kreativnosti.

Kafe bar POETA noćne tri (1) res

Kakvim osobama odgovara?  Onima koji vole sve ljepote svijeta …

Neodlučnim. Pa zar nije fenomenalno što možete izmiješati sve stilove koji vam se sviđaju a da na kraju to možete i nekako nazvati? Eklekticizam. Stil je koji pripada osobama koje se odijevaju u dućanima visoke mode sa suludim cijenama, ali i na pijaci. Slušaju najrazličitiju moguću muziku, od klasične, preko rocka do zabavne. Smatraju da je svijet divno mjesto i sve ljepote svijeta pokušavaju što je bolje upiti i doživiti, zato obožavaju putovanja. Znaju mnogo jezika, poznaju suludo mnogo ljudi, možete ih naći u ćevabdžinici i u najotmjenijem restoranu, na ultimate fightu i baletu, na kursu pletenja ili indijske medicine… smile emoticon

Kafe bar Poeta enterijer (5)

Kafe bar Poeta enterijer (6).JPG

Za eklektičan stil bi se moglo reći da i nije zapravo stil već da je skup nekoliko različitih stilova i pravaca okupljenih pod jednim imenom. Da bi svi ti elementi i stilovi uspješno funkcionisali zajedno i stvorili skladan prostor potrebno je puno truda, znanja i kreativnosti pa možemo slobodno reći da je eklektika stil koji nije za početnike. Eklektika je puno više od nabacivanja hrpe elemenata zajedno, ona je stil kojim se postiže nemoguće, a to je da svi ti različiti stilovi funkcioniraju u skladu. Jedno od glavnih obilježja eklektike je šarm.

Kafe bar Poeta enterijer (8).JPG

Kafe bar POETA se nalazi u samom centru Trebinja, na ulasku u gradski park u neposrednoj blizini spomenika najpoznatijem Trebinjcu Jovanu Dučiću.

Kafe bar Poeta enterijer (1)

Kafe bar Poeta enterijer (9)

Poeta u noći…

Kafe bar POETA noćne (1)

Velika prozorska okna, koja preko dana lokal obogaćuju kako prirodnom svjetlošću tako i izuzetnim pogledom na zelenilo gradskog parka. Ona prave poseban ugođaj u kišnim jesenjim ili snježnim zimskim danima.

Kafe bar POETA noćne (3)

Kafe bar POETA noćne (4)

Kafe bar POETA noćne (5)

Za poseban ugođaj u zimskim danima, zaslužno je podno grijanje.

Sjednete kraj prozorskog okna, ispijate svoj topli napitak, posmatrate kako kiša pada, kako se granje njiše na vjetru i čitate vašu omiljenu knjigu ili pišete poeziju smile emoticon

Kafe bar POETA noćne (8)

Kafe bar POETA noćne (2)

Kafe bar POETA noćne (6)

Budite i vi dio poezije…

Kafe bar POETA noćne (9)

Kafe bar POETA noćne (7)

Kafe bar POETA noćne (11)

Kafe bar POETA noćne (10)

Kafe bar POETA noćne (12)

Kafe bar POETA noćne (14)

Kafe bar POETA noćne (24)

Predivno uredjen objekat sa galerijom i izuzetno prostranom terasom (baštom) koja se nalazi na obodu gradskog parka.

POETA U NOĆI_24.jpg

POETA U NOĆI.jpg

POETA U NOĆI_19.jpg

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript

Izuzetno prostrano mjesto, sa velikim prozorskim oknima koji doprinose dobrom prirodnom osvjetljenošću lokala i visokim plafonom koji odiše prostranošću.

Kafe bar POETA noćne (35)

Kafe bar POETA noćne (37)

Ako volite unikatne ukrase, domaće materijale i vintage komade, ovo je savršen lokal za Vas. Ukrašen je grubim kamenom, grubim drvetomom i kovanim gvožđem.

Kafe bar POETA noćne (38)

Kafe bar POETA noćne (40)

Kafe bar POETA noćne (41)

Dok sjedite i ispijate espresso imaćete osjećaj kao da ste prošlosti ukrali one najdraže uspomene te ih pretvorili u sadašnjost.

Kafe bar POETA noćne (42)

Kafe bar POETA noćne (43)

Kafe bar POETA noćne (46)

Svjetiljke  kao posebna dekoracija, koja naglašava romantičnost.

Kafe bar POETA noćne (27)

Kafe bar POETA noćne (28)

Kafe bar POETA noćne (23).JPG

Kafe bar POETA noćne (34)

Poeta LOGO-01


Think-like-a-poet POET ALL 1.jpg

…LIKE A POET


Kontakt: 065 938 275

%d blogeri kao ovaj: