TREBINJE INFO

Trebinje apartmani, hoteli, taxi, rent a car, restorani, vijesti i informacije

ENMON Trebinje

LOGO 1

ENMON Trebinje (3).jpgVeliki izbor keramičkih pločica, granitne keramike, sanitarije, opreme i namještaja za kupatila, kao i svega ostalog što Vam je potrebno da Vaše kupatilo izgleda kao iz snova!

ENMON Trebinje (7).jpg
Trebinjskih brigada broj 3, 89101 Trebinje

ENMON Trebinje (8).jpg

ENMON d.o.o. je preduzeće koje je osnovano 1990. godine sa sjedištem u Beogradu koje se bavi trgovinom, uvozom i izvozom keramičkih pločica, granitne keramike, sanitarija, galanterije i prateće opreme za kupatila, kuhinje, stanove i zgrade. Iz želje da se na jednom mjestu keramičaru, arhitekti, investitoru, ali i bilo kojem drugom kupcu ponudi kompletan asortiman, osmišljena je 2008. godne i realizovana ideja o sopstvenoj proizvodnji ljepila i pratećih proizvoda za ugradnju keramike čime je čitava ponuda zaokružena.

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript

Nudimo sve vrste keramike (uvoz iz Španije, Italije ,Slovenije, Hrvatske, Srbije, Bugarske,  Njemačke), sanitarije , baterije    kao i raznovrstan izbor kupaonskog namještaja i dr… U našim izložbenim salonima  možete pronaći svjetski poznate brendove, kao što su MARAZZI, CASALGRANDE PADANA, BALDOCER CERAMICAS, ARGENTA CERAMICA SL, ITA, SINTESI, KAI KHAN ASPARUH, HAFRO, HANSGROHE, IDEAL STANDARD, INKER, QUA, DURA TILES, AKGUN SERAMIK, BIEN, VILLERO&BOCH, HUPPE, ZORKA, KANJIŽA  i brojne druge.  Ponosni smo vlasnik ENMON BRENDA (keramičkih pločica, praškastog programa, baterija, kabina, lajsni, kada I kupatilskog namještaja)

Osim keramike firma Enmon raspolaže svom pratećom opremom koja je neophodna za sistem ugradnje keramike počevši od mase za nivelaciju, hidroizolaciju, ljepila za unutrašnju i vanjsku ugradnju, mase za fugovanje , prajmera ( u sopstvenoj proizvodnji ), lajsni kao i dodatne opreme koja Vam je neophodna za ugradnju( krstića, podloški, kajli i dr).


ENMON Trebinje (10)

ENMON Trebinje (11)

ENMON Trebinje (12)

ENMON Trebinje (13)

ENMON Trebinje (14)

ENMON Trebinje (15)

ENMON Trebinje (16)

ENMON Trebinje (17)

ENMON Trebinje (18)

ENMON Trebinje (19)

ENMON Trebinje (20)

ENMON Trebinje (21)

ENMON Trebinje (22)

ENMON Trebinje (23)

ENMON Trebinje (24)

ENMON Trebinje (25)

ENMON Trebinje (26)

ENMON Trebinje (27)

ENMON Trebinje (28)

ENMON Trebinje (29)

ENMON Trebinje (30)

ENMON Trebinje (31)

ENMON Trebinje (33)

ENMON Trebinje (34)

Keramičke pločice
Granitna keramika
Sanitarija
Oprema za kupatila
Nameštaj za kupatila
Slavine – Baterije

Ljepila i mase za keramiku.

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript

ENMON GRUPA posluje na području Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske, Mađarske, Njemačke, Italije, Makedonije, Kanade.   Zahvaljujući tome što u svom radu težimo vrhunskoj kvaliteti, te stalnom praćenju tržišta, razvili smo se u renomiranu firmu, a u prilog tome govori i podatak da smo najveći uvoznici keramike u Bosni i Hercegovini. Naši saloni su u Banjaluci, Sarajevu, Bihaću, Bijeljini, Tesliću, Prijedoru, Brčkom, Cazinu, Derventi, Prnjavoru, Doboju  a preko naših veleprodajnih kupaca  zastupljeni smo u svim gradovima BiH.

Kako bi udovoljili Vašim potrebama i željama imamo na raspolaganju stručan i visoko edukovan  tim radnika koji će Vam pružiti podršku, stručne savjete, projektovanje i druge usluge iz naše djelatnosti.

ENMON Trebinje (2)

ENMON je privredno društvo koje se bavi proizvodnjom, trgovinom i distribucijom keramičkih pločica, granitne keramike, sanitarije i prateće opreme.

ENMON Trebinje (4)

ENMON Trebinje (5)

89101 Trebinje, Trebinjskih brigada broj 3
+387 59 222 292
enmon.trebinje@gmail.com
LOGO 2

 

 

%d blogeri kao ovaj: