TREBINJE INFO

Trebinje apartmani, hoteli, taxi, rent a car, restorani, vijesti i informacije

BOTANIK coffee & more

BOTANIK logo.png

Magična oaza na idealnoj lokaciji, zaklonjena od buke i gradske vreve učiniće da se uz svoj omiljeni napitak pošteno relaksirate i predahnete od svakodnevnih obaveza.

БОТАНИК NemosDesign_69.JPG

БОТАНИК NemosDesign_64.JPG

БОТАНИК je novootvoreno urbano mjesto u gradu kao stvoreno za uživanje tokom cijelog dana.

БОТАНИК NemosDesign_53.JPG

БОТАНИК NemosDesign_47.JPG

БОТАНИК NemosDesign_44.JPG

Smješten u samom centru Trebinja, БОТАНИК je pravo mjesto za sve istinske ljubitelje kafe koji kod nas mogu da se prepuste užitku u neodoljivom ukusu i mirisu popularnog napitka braon boje. Uz veliki izbor ukusnih kafa, u našoj ponudi očekuju Vas i raznovrsni čajevi, cijeđeni sokovi, selekcije vina….

Trio Fantastikus
Trio Fantastikus u borbi protiv vreline: domaći ledeni čaj, Botanik soda i šejk od jagode.

Uživanje u omiljenom napitku upotpunjuje prijatan i skladno uređen ambijent u kome sve odiše bliskošću i toplinom. Naše ljubazno i profesionalno osoblje je tu da Vas srdačno dočeka i ugosti, trudeći se da Vam kod nas uvijek bude prijatno i udobno.


This slideshow requires JavaScript.

Enterijer БОТАНИК-a uređen je u modernom, industrijskom stilu koji oplemenjuju brojni drveni detalji i interesantno osvjetljenje.Kapacitet БОТАНИК-a je 70 mjesta u unutrašnjem dijelu i 80 mjesta u prelijepoj bašti koja predstavlja idealno mjesto za opuštanje tokom vrelih ljetnjih dana. Zbog velikih prozora koji su okrenuti ka ulici i bašti u cijelom lokalu ima dosta dnevnog svijetla i sunca.

NDesign_8.JPG

NDesign_13.JPG

Naša preporuka za idealan početak dana je vrhunska italijanska kafa, u kojoj možete uživati dok prelistavate najaktuelnije naslove iz domaće štampe.

NDesign_16.JPG


KLIKNITE NA VIZIT KARTICU ISPOD DA BISTE POSJETILI OFICIJALNI SAJT

BOTANIK VIZITKA-01

 

 

%d bloggers like this: