TREBINJE INFO

Trebinje apartmani, hoteli, taxi, rent a car, restorani, vijesti i informacije

BOTANIK coffee & more

botanik-logo.png

Magična oaza na idealnoj lokaciji, zaklonjena od buke i gradske vreve učiniće da se uz svoj omiljeni napitak pošteno relaksirate i predahnete od svakodnevnih obaveza.

Botanik Trebinje 2
Botanik Trebinje 1

БОТАНИК urbano mjesto u gradu kao stvoreno za uživanje tokom cijelog dana.

Botanik Trebinje 3
Botanik Trebinje 4
Botanik Trebinje 5

Smješten u samom centru Trebinja, БОТАНИК je pravo mjesto za sve istinske ljubitelje kafe koji kod nas mogu da se prepuste užitku u neodoljivom ukusu i mirisu popularnog napitka braon boje. Uz veliki izbor ukusnih kafa, u našoj ponudi očekuju Vas i raznovrsni čajevi, cijeđeni sokovi, selekcije vina….

Botanik Trebinje 6.jpg
Trio Fantastikus : domaći ledeni čaj, Botanik soda i šejk od jagode.
Botanik Trebinje 7.jpg
U ponudi i Botanik topli sendviči

Uživanje u omiljenom napitku upotpunjuje prijatan i skladno uređen ambijent u kome sve odiše bliskošću i toplinom. Naše ljubazno i profesionalno osoblje je tu da Vas srdačno dočeka i ugosti, trudeći se da Vam kod nas uvijek bude prijatno i udobno.


Enterijer БОТАНИК-a uređen je u modernom, industrijskom stilu koji oplemenjuju brojni drveni detalji i interesantno osvjetljenje.Kapacitet БОТАНИК-a je 70 mjesta u unutrašnjem dijelu i 80 mjesta u prelijepoj bašti koja predstavlja idealno mjesto za opuštanje tokom vrelih ljetnjih dana. Zbog velikih prozora koji su okrenuti ka ulici i bašti u cijelom lokalu ima dosta dnevnog svijetla i sunca.

NDesign_8.JPG
NDesign_13.JPG

Naša preporuka za idealan početak dana je vrhunska italijanska kafa, u kojoj možete uživati dok prelistavate najaktuelnije naslove iz domaće štampe.

NDesign_16.JPG

KLIKNITE NA VIZIT KARTICU ISPOD DA BISTE POSJETILI OFICIJALNI SAJT

BOTANIK VIZITKA-01
%d blogeri kao ovaj: