TREBINJE INFO

Trebinje apartmani, hoteli, taxi, rent a car, restorani, vijesti i informacije

Apartmani “Stara Hercegovina” – Tuli

Objekat u kome se nalazi čuveni restoran „Stara Hercegovina“, koji je goste osvojio vrhunskom uslugom i tardicionalnim specijalitetima, nudi i smještajne kapacijtete – 4 luksuzna apartamana. / apartmani su (4+2 ležaja), površine preko 30m² /

DCIM100GOPROGOPR6714.

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript

Apartmani su opremljeni u specifičnom stilu, koji na najbolji način uklapa savremeno i tradicionlano, pa gosti mogu uživati u „staroj Herecgovini“ u novom ruhu. Enterijer odiše toplim tonovima, brižljivo biranim detaljima, kombinacijom kamena i drveta, pa sa restoranskim dijelom i lijepim prirodnim ambijenotm koji objekat okružuje čine jedinstvenu cjelinu.

Stara Hercegovina Apartmani_1

Stara Hercegovina Apartmani_7

DCIM100GOPROGOPR6672.

DCIM100GOPROGOPR6653.

DCIM100GOPROGOPR6638.

Stara Hercegovina Apartmani_48

Stara Hercegovina Apartmani_55

Stara Hercegovina Apartmani_12

Stara Hercegovina Apartmani_62

Svi apartmani su klimatizovani i posjeduju LCD TV uređaj sa satelitskom antenom, mini bar i kupatilo sa tuš kabinom. Gostima je obezbjeđen besplatan parking prostor kao i bežični pristup Internetu.

GOPR6717.jpgMotel „Stara Herecgovian“ od Trebinja je udaljen 5 km, i u neposrednoj je blizini magistarlnog puta Trebinje – Herceg Novi. Dodatna pogodnsot ovog turističkog kompleksa je što gosti mogu uživati u lijepom prirodnom ambijentu, svježem vazduhu i odličan je izbor za sve željne pravog odmora.

Print

TREBINJE INFO STARA HERCEGOVINA

ZA VIŠE INFO KLIKNITE ILI DODIRNITE VIZITKU IZNAD

 

%d blogeri kao ovaj: