TREBINJE INFO

Trebinje apartmani, hoteli, taxi, rent a car, restorani, vijesti i informacije

APARTMAN BELVEDERE TREBINJE

U naselju Hrupjela, na brdašcetu sa koga se pruža predivan panoramski pogled na grad, smješten je apartman za Vaš idealan odmor.

+387 65 876 911

Apartman Belvedere ima idealnu poziciju, izolovan od gradske vreve i gužve, a istovremeno blizu svih značajnijih turističkih ljepota Trebinja.

Jednosoban apartman smješten je u prizemlju kuće i raspolaže sa izuzetno prostranim dvorištem, koje je pravi mali raj, kako za mališane, tako i za odrasle. Posjeduje mobilijar za djecu, kao i ljetnikovac sa ugrađenim roštiljem, pa je zabavan odmor zagarantovan. Dvorište krasi pažljivo birano cvijeće i bilje, a voćke, poput čuvene trebinjske trešnje, upotpunjuju sliku. Gosti se u sezoni mogu sami poslužiti zrelim, slatkim plodovima.

Prostrani parking je takođe obezbijeđen.
Enterijer apartmana odiše jednostavnošću i skladom, prijatnim tonovima, prozračan i idealan za boravak 4 osobe.

Apartman je opremljen sa svim što je gostima neophodno za odmor. Domaćini su brinuli o detaljima, pa gosti ne moraju razmišljati o dostupnosti malih kućanskih aparata, kvalitetnog posuđa i lijepih ukrasa koji prostor čine ugodnijim za boravak.

Ako tražite mjesto za sadržajan porodični odmor, ili romantični bijeg od užurbanosti, uz zagarntovanu intimu i očaravajući pogled na vinograde u sutonu, Apartman Belvedere je pravi izbor za Vas.


+387 65 876 911

%d blogeri kao ovaj: