Naš grad i klub, ovoga vikenda će biti domaćini rukometnog spektakla i događaja koje smo najavili prije nekoliko mjeseci. Naime, 11/12.05.2019. godine (subota i nedjelja) bićemo domaćini Finalnog turnira Kupa Republike Srpske čiji će generalni pokrovitelj biti Predsjednica Republike Srpske gđa Željka Cvijanović, te se uvaženoj Predsjednici ovoga puta neizmjerno zahvaljujemo na podršci ovom događaju. Takođe, biće održane sjednice najviših organa Rukometnog saveza Republike Srpske- Upravnog odbora i Skupštine na kojima će se definisati politike i programi Saveza u narednim godinama, važne za razvoj rukometa. Prvi put od kada se igra ovo takmičenje su predviđene nagrade za najbolje ekipe. Kompanija “BEMA” Banja Luka je obezbijedila 2.000 KM za prvoplasiranu i 1.500 KM za drugoplasiranu ekipu na Turniru. Veliko hvala ovoj kompaniji.

Rukomet Turnir.jpg

Predstavljamo vam satnicu i raspored Finalnog turnira.
Upravni odbor RSRS planiran je za subotu sa početkom u 13 časova, a sjednica Skupštine RS RS biće održana u nedjelju u 13 časova.
Prisustvo ovom dogadjaju potvrdilo je dosta naših sportskih prijatelja te ovim putem želimo dobrodošlicu učesnicima, službenim licima, članovima UO i Skupštine, predstavnicima Saveza i svim ostalim gostima ovog događaja.