Ako je za lokalitet Jazine čuveni slikar Mirko Kujačić u svom djetinjstvu rekao da je „biser u nigdini“, onda je jasno zašto joj se Trebinjci uvijek vraćaju, i to ne samo Trebinjci i lokalno stanovništvo, već i oni iz susjednih gradova kojima su pričali zašto je ovo jedinstvena oaza i biser trebinjskog turizma. Jer, ovde ćete osjetiti prirodu u svojoj punoći! Ona je ovde „dala“ svoj maksimum – pruža mir, ali poziva i na avanturu.

thumbnail_DJI_0007

thumbnail_DJI_0010

Baš zbog ovih prednosti, gradnjom nekadašnjeg motela i restorana ovaj lokalitet stekao je u doba bivše Jugoslavije kultni status. Skoro pola vijeka od kada je sagrađen i dalje među svima koji vole ovo mjesto budi najljepše emocije. Ovdje su nastajale uspomene, najbolje večere i fešte, druženja umjetnika, pjesnika, glumaca, političara, sportista. Jednom rječju – hedonista.

thumbnail_DJI_0012

U želji da Jazina i za neke nove generacije bude kultno mjesto, novi menadžment motela i restorana krenuo je u realizaciju svoje vizije – dati novu energiju ovom turističkom biseru. Prepoznatljivi arhitektonski šmek socijalističke arhitekture je naravno zadržan, ali unutrašnji komfor nosi ime savremenih trendova. Jazina će u novom ruhu biti prepoznatljiva gastronomska lokacija, a vrhunski šef kuhinje spremaće jedinstvene delicije.

– Naša želja je da Jazina Club bude sinonim ekološkog, održivog i aktivnog turizma, a u svim novim sadržajima koje će ponuditi svako će naći nešto za svoj gušt. Ako je imperativ modernog doba povratak prirodi, onda je adresa poznata. Na 17. kilometru od Trebinja ka Nikšiću zaustavite se na dobro poznatom mjestu – poručuje novi menadžment koji će ovaj objekat zvanično otvoriti 25. aprila.

thumbnail_DJI_0019

Šta će vam ponuditi nova Jazina?

– Restoran domaćih specijaliteta, na bazi organskih namirnica sa ovog lokaliteta

– Motel sa 12 soba (26 ležajeva)

– Plaža i kupalište

– Plažni bar

– Mogućnost organizovanja poslovnih događaja, rođendana, krštenja, svadbi

– Organizovanje pješačkih, biciklističkih i kajak tura

– Planinarenje