Danas smo dobili “mail” od jednog uzornog građanina Trebinja koji želi da ostane anoniman. Poslao nam je svoje negodovanje i želio da bude objavljeno na TB MEGAFON-u.

“Hajde što put koji su asfaltirali nisu uradili širi za 50 cm da se auta mogu mimoilaziti (suminut), nego na samom kraju tog novo-asfaltiranog puta, na prvom metru nakon njega, ostavljena je rupa u koju je bilo potrebno iskrenuti karijolu asfalta, ali ne, možda je bolje tu karijolu afalta prodati ili utrošiti u neku drugu privatnu rupicu?!

IMG_20190111_094853_1.jpg

Da li ta rupa koja je bila prečnika manjeg od 1 metra treba da preraste u krater prečnika 5 metara da bi se uočila ili ne daj Bože sanirala?!

IMG_20190111_094836_1.jpg

Zanemarićemo to što ta ista ulica nije osvjetljena, nema rasvjetu (u gradu u kojoj je nedaleko od nje hidroelektrana…)

IMG_20190111_094906_1.jpg

(Da li sve što se radi u ovom gradu treba da se uradi do pola ili da se uradi što lošije da se to svake godine iznova treba raditi ili dorađivati? Da li prvo treba da se uradi asfalt, pa nakon toga da se kopa i ubacuju vodovodne cijevi, pa sledeće godine opet diže asfalt i neke instalacije (optički kablovi) pa opet krpi…)”

edf


TREBINJSKI MEGAFON

– kritikuj, pohvali, upozori, pitaj, predloži…
Kaži otvoreno šta misliš – NA SAV GLAS da te cijeli grad čuje!

TB MEGA (2)


Predstavljamo vam rubriku TB Megafon i pozivamo da uzmete učešće u identifikaciji gradskih problema, kako bismo zajedno Trebinje učinili boljim mjestom za život.

Prijavimo problem čije je rješavanje važno/neophodno, iznesimo problem javno, informišimo ljude o konkretnoj temi i potrudimo se da doprinesemo brzom rješavanju problema.

Ostavite svoj komentar, iznesite Vaše mišljenje. Pošaljite Vaše zapažanje, mišljenje… preko kontakt forme ispod:KONTAKT FORMA


 

 

 


PRIMJER 1

Zapažanje: Valjalo bi na ovu desnu stranu rijeke, pokraj šetališta posaditi koje drvo da se može kročiti po ”čelopeku” i dodati koja kanta za otpatke (pošto nema ni jedna).

Primjer 1