Grad Trebinje, odnosno Odjeljenje za inspekcijske poslove, Odjeljenje za prostorno uređenje i Agrarni fond grada Trebinja postavili su danas prvi prodajni štand na prostoru kod bivše zgrade Neimarstva. Ovaj štand dodjeljen je na korištenje porodici koja se nalazi u teškom imovinskom stanju i čiji su jedini prihodi oni koje ostvare prodajom na ovom prostoru.

Vrijednost štanda iznosi oko 2.000 KM, a izradu istog finansirao je Agrarni fond. U narednom periodu, kako je istakao načelnik Odjeljenja za inspekcijske poslove Bojan Čvoro, planirano je uređenje ovog dijela grada i uklanjanje kombi vozila na čijem mjestu bi trebali biti postavljeni prodajni štandovi.

Trebinjka Milijana Pudar, koja će koristiti postavljeni prodajni štand, iskoristila je priliku da se zahvali Gradskoj upravi i Agrarnom fondu za obezbjeđenje boljih uslova za obavljanje djelatnosti.

„Moja familija i ja zahvalni smo što nam je omogućeno da sada na jedan ljepši način izlažemo svoje proizvode. Zahvljujem se gradonačelniku Luki Petroviću i direktoru Agrarrnog fonda Veselinu Dutini na pomoći koju su nam pružili i nadam se da će u narednom periodu ova pijaca biti znatno ljepši prostor za rad“, istakla je Pudar.