Policijski službenik Policijske stanice Trebinje, Dejan Antunović je 15. juna 2018. godine, učestvovao u akciji spašavanja povrijeđenih lica u saobraćajnoj nezgodi.

Saobraćajna
FOTO: Klix

Naime, jedno vozilo je nakon što je vozač izgubio kontrolu nad vozilom sletilo u kanjon rijeke Bistrice, u mjestu Vranovske Stijene, opština Foča. Na mjestu saobraćajne nezgode kanjon rijeke Bistrice je jako nepristupačan za silaženje, međutim, to policijskog službenika Antunovića nije spriječilo da više puta silazi i pomaže u izvlačenju povrijeđenih lica pripadnicima policije i Civilne zaštite Republike Srpske.
Policijski službenik je ovim hrabrim i nesebičnim činom još jednom pokazao da se građani Republike Srpske mogu osloniti na policiju Republike Srpske u situacijama u kojima im je neophodna pomoć.

Nezvanično,  radi se o nezgodi sa jednim smrtno stradalim, troje teško povrijedjenih i jednim lakše povrijedjenim licem. Dejan je bez ikakve opreme silazio u kanjon i nosio nosila kroz vodu i uz liticu do mjesta gdje je Hitna bila parkirana na cesti.

Hercegovina press