Kupališna sezona na Akva parku počinje 15. juna, a od danas se možete prijaviti za kupovinu sezonske karte po specijalnom popustu od 50% koji traje do 20.6.2018. godine i obezbijediti ulaznicu za čitavo ljeto po cijeni od 150 konvertibilnih maraka.

Grad Sunca photo (10).jpg

Sezonska ulaznica podrazumijeva korištenje svih sadržaja u Akva parku, Dino parku i vanjskim i unutrašnjim  dječjim igraonicama.

Grad Sunca Trebinje info

Nakon 20.juna cijena sezonske karte biće 300 KM, a popust će imati radnici kompanije Swisslion, kao i članovi njihove uže porodice (bračni drug i djeca) koji će sezonsku kartu moći da kupe za 250 KM.

Cijena cjelodnevne ulaznice za Akva park,  Dino park i dječje igraonice ove sezone će biti  30 KM za sve građane i turiste, osim za radnike Swissliona i njihove porodice koji će cjelodnevnu kartu plaćati 25 KM.

Posjetioci će ove godine imati mogućnost kupovine i poludnevnih karata za 15 KM.

Svi sadržaji besplatni su za djecu visine do 120 centimetara.

HOTEL PANORAMA_18.jpg

Cijena karte za posjetioce hotela SL Panorama  iznosi 50 KM, a ona uključuje:

KONZUMACIJU ŠVEDSKOG STOLA

JEDNO BEZALKOHOLNO PIĆE,

KORIŠĆENJE KOMPLETNOG SADRŽAJA AQUA PARKA, DINO PARKA I DJEČIJE IGRAONICE.

SVE OSTALE KONZUMACIJE U HOTELU SE DOPLAĆUJU.

Organizovane grupe  koje broje preko 100 članova ostvaruju 20 % popusta na cjelodnevnu kartu, a grupe od 50 članova imaće popust od 10% na cjelodnevnu ulaznicu.

Na poludnevne karte nema popusta.

Svi zainteresovani sezonske karte po specijalnom popustu mogu rezervisati na broj telefona 059/222-634 i 065/482-251 ili lično na biletarnici Grada sunca.

KORISNICI SEZONSKIH KARATA DUŽNI SU DA PRILIKOM DOLASKA U AQUA PARK

DAJU NA UVID LIČNU KARTU.

Grad Sunca Trebinje info photo 1

Izvor: Hercegovina press