Na 27. Međunarodnom sajmu turizma, opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo “METUBES”, koji je u periodu od 22 – 24. marta 2018. godine održan u Budvi kompletnu turističku ponudu našeg grada predstavila je JU Turistička organizacija Grada Trebinja.

2.jpg

Nastup je po prvi put realizovan u okviru samostalnog promotivnog štanda veličine 16 m2 gdje je posjetiocima sajma, ali i predstavnicima turističkih subjekata, zaposlenicima u turističkoj industriji, te široj stručnoj javnosti i predstavnicima medija Crne Gore i Regiona predstavljena cjelokupna turistička ponuda Trebinja, nosici turističke ponude i poslovni i privredni subjekti koji se bave pružanjem usluga u turizmu.

3.jpg
Ovogodišnji sajam obuhvatio je predstavljanje turističkih destinacija, smještajnih kapaciteta, ugostiteljskih objekata i usluga, programa turističkih agencija, prevoznika u funkciji turizma, organizatora kongresa, kulturnih, sportskih i drugih manifestacija,

4.jpg
Opšte je poznato da je Trebinje vrlo zanimljivo turističko odredište, kako za stanovnike Crne Gore, tako i za turističke agencije koje posluju na ovom tržištu jer upravo jednodnevno izlet putovanje za Trebinje godinama unazad predstavlja jedan od najtraženijih i najprodavanijih turističkih aranžmana ovih turističkih subjekata.

Ovogodišnji sajam bila je prilika da se dodatno učvrsti postojeća saradnja, te uspostave novi kontakti, veze i konekcije sa turističkim agencijama i turoperaterima koje posluju na regionalnom turističkom tržištu, pa se s pravom može očekivati da predstojeća turistička sezona bude izuzetno dobra kada su u pitanju individualne i grupne turističke posjete Trebinju.

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg