Oglas za prodaju tipskih vila i apartmana u Varoš čaršiji u Draženskoj Gori u Trebinju.

Rezidencijalne vile i tipski apartmani različite namjene, visokog standarda stanovanja.

U prodaji je šest vila i 120 apartmana.

Cijena rezidencijalnih vila sa okućnicom od 1000 m2 je 3.500 evra po kvadratu, a tipskih apartmana u Varoš čaršiji 3.000 evra po metru kvadratnom korisne površine.

Objekti su smješteni u mirnom dijelu grada – Varoš čaršiji u kojoj se osim luksuznih objekata za odmor i stanovanje grade i koloseum, etno selo, tržnica, vještačko jezero.

U neposrednoj blizini je Akva park sa zabavno – rekreativnim sadržajima, hotelima, spa centrom, dino parkom i igraonicama.

Namjera investitora je da napravi i sportske terene na zatvorenom i otvorenom prostoru.

Rezidencijalne vile

U arhitektonskom smislu, namjera projektanta je bila da objekti izraze jednu notu čistih linija, modernog karaktera, kako u odabiru materijala tako i unutarnje dispozicije prostora – “Open space” na nivou prizemlja.

Oglas 1

Obzirom na sunčani broj dana u godini i klimu koja to dozvoljava, svih šest vila su “opremljene” bazenima, dvije sa bazenima van objekata, dok u ostale četiri, bazeni se nalaze dijelom u unutarnjem prostoru, i čine prostor dnevnog boravka, kao i zone trpezarije uzavisnosti od unutarnje dispozicije.

Bazeni mogu da funkcionisu neovisno o sadrzajima na istom nivou – otvaranjem staklenih pregrada isti čine jedinstveni prostor na nivou prizemlja.

Oglas 2

Unutarnjim stepeništem se dolazi na nivo prvog sprata, sve sobe su opremljene sa pripadajucim kupatilima sa kompletnom sanitarnom opremom. Sve sobe imaju mogucnostpristupa na balkone i terase i obezbjeđuju visok nivo boravka i komfora generalno.

Nivo suterena sadrzi garažno mjesto, koje ima pristup sa nivoa giardina preko rampe.

Oglas 3

Silaskom sa unutarnjim stepenistem sa nivoa prizemlja u suterenu se nalaze sadržaji tehničkog karaktera za smještaj instalacija za bazensku tehniku kao i dijela uređaja vezanih za klimatizaciju i ventilaciju svih prostora u objektu.

Taverne ili ljetne kuhinje sa relativno velikim prostorom u ljetnom periodu obezbjedjuju svježiji i ugodniji boravak, koji je direktno vezan sa vanjskim prostora giardina.

Objekat je u tehničkom smislu ,njegova toplotna i zvučna izolacije u horizontalnom i vertikalnom presjeku obezbijedio visoki koeficijent energetske uštede i ulaze u kategoriju”LOW ENERGY HOUSE”.

Fasada urađe na u tzv. “Demit” fasadi.

Oglas 4

U svim prostorima suterena predviđene su čatrnje, različitog volumena, koje sakupljaju oborinsku vodu, koja služi za zalijevanje zelene površine oko objketa.

Na krovu objekta se nalaze instalacije kao i sama pompa di calore sa solarnim panelima koji obezbeđuju znatne potrebe za energijom predviđenih tehn. rjesenja.

U konstruktivnom smislu objekat je izveden: armirano betonske tavanice oslonjene na ab stubove, vertikalna konstrukcija u suterene izvedena u ab. zidovima izolovani toplotno sa neophodnom hidriozolacijom.

Obrada unutarnjih prostora, podova i stropova data je u grafickim prilozima projekta.

Vanjsko uređenje respektovalo je i predlozeno je bilje i rastinje podneblja, kompletna zelena površina i prostor oko objekta je osvetljen.