Čisti luksuz u srcu grada – U Trebinju se gradi stambeno poslovini kompleks sa bazenima, ekskluzivnim trgovinama…

Centar 2.jpg

Dugo najavljivani projekat izgradnje stambeno – poslovnog kompleksa „Centar“ uskoro počinje da se gradi na Glavnoj ulici. Radi se o posljednjoj slobodnoj lokaciji u srcu grada, na osunčanoj strani, na kojoj će biti smješten luksuzni stambeno – poslovni objekat do sada neviđen na ovim prostorima.

Centar 4

Savremeni način stanovanja podrauzumijeva da u jednom objektu stanari imaju sve potrebne sadržaje od potpuno opremljenih luskuznih stambenih jedinica sa podzemnim garažama, bazena i teretana za rekreaciju i odmor, igraonica i dječjih sadržaja, administrativnog centra i ekskluzivnih butika i restorana.

Sve te sadržaje imaće na raspolaganju  kupci stanova u Ulici Kralja Petra Prvog Oslobodioca, odnosno prvi stanari stambeno – poslovnog kompleksa „Centar“.

Centar 5

I okolno uređenje biće usklađeno sa načinom gradnje i luksuznim objktima pa će biti oplemenjeno zelenim površinama, fontanama, igralištem za djecu….

Centar 2

Rušenje je počelo danas, a odmah nakon pripremnih radova počinje i gradnja najluksuznijeg objekta u Trebinju koji ćer gradu dati potpuno novu dimenziju stanovanja i življenja.

Investitor je Herc invest, a izvođač radova Herc gradnja.