Trebinjski Grad sunca nastavlja da iznenađuje novim sadržajima. Ovaj put biće to užitak za najmlađu populaciju ali i roditelje jer od srijede zvanično počinje da radi najveća zatvorena igraonica  na ovim prostorima u kojoj mališane  čeka luda zabava, učenje kroz igru i rekreaciju.

IGRAONICA Grad Sunca (1).jpg

Igraonica se prostire na  360m², i nudi pregršt sadržaja kako zabavnog, tako i edukativnog karaktera.

Mi smo zavirili prije svečanog otvaranja i zapazili da će se mališani u ovom objektu ludo zabavljati, ali da imaju priliku i da uče kroz igru jer je igraonica opremljena motoričkim igrama, senzoričkim i  senzomotorinskim igrama, didaktičkim, igrama građenja i kreativnim igrama.

Prostor je   prilagođen proslavi rođendana i drugih dječijih slavlja.

Čeka vas zabavni kutak za najmlađe i zanimljivi sadržaji za školarce. Uz  playstation 4, rekvizite za igre spretnosti, soft play kutak i bazen sa lopticama za najmladje,  koševe, ljuljačke i tobogani zabava može da počne.

Pored zabavnog dijela igraonica nudi i igre edukativnog karaktera sa rekvizitima za crtanje, slikanje, računanje…

IGRAONICA Grad Sunca (6).jpg

“Roditelji naših mališana mogu uživati u jedinstvenoj atmosferi galerije koja odiše toplinom koju joj daju svijetli tonovi i prirodno drvo od koga je izgradjena. Objekat je osvjetljen prirodnom svjetlošću sto abijent čini još prijatnijim za boravak. Kroz cijeli objekat je provedeno podno grijanje sto garantuje ugodjaj i bezbjedan boravak”, kaže menadžment igraonice.

IGRAONICA Grad Sunca (3).jpg

Ističu da su prilikom gradnje korišteni  prirodni materijali u največoj mjeri i igraonica može sa ponosom ponijeti epitet eko igraonice, jedinstvene na ovim prostorima.

Najavljuju i organizovanje različitih sekcija  (sportskih, glumačkih i slikarskih),  gdje ce posjetioci moći da izraze svoju spretnost i kreativnost.

Sunčana igraonica ovom prilikom poziva sve mališane i njihove roditelje da nas posjete  da zajedno započnemo ovu bajkovitu priču.

DOBRO DOŠLI!!!

Izvor: Hercegovinapress