Čak i za gastronome istančanog ukusa:

trebinje-info-smek trebinja miris zavicaja

ZUBAČKI sir u ulju, raštan sa suvim mesom, sir iz mješine, krtola na bilećki način i jagnjetina u mlijeku, jedinstveni su specijaliteti, koji se u Trebinju mogu probati.

trebinje-info-smek trebinja miris zavicaja

trebinje-info-smek trebinja miris zavicaja

Poslije svega, nije čudo što se na ovim mijestima, od ujutru pa do uveče, skoro 365 dana u godini, traži stolica više. Razloga je puno, a voda na usta polazi, prije svega zbog dobre kuhinje. Cijene su pristupačne za svaki novčanik, prilagodjene svačijem budžetu, a gosta osvoji i zadrži domaćinska atmosfera.

Kliknite ili dodirnite vizit kartu za opširnije informacije

vizitkarte Restoran kolo-01.jpg

TREBINJE INFO STARA HERCEGOVINA

Restoran Drijen vizit karta-01

OGNJIŠTE VIZITKA-01.jpg

RESTORAN MG VIZITKA-02-1.jpg

jugo-vizit-karta-01

Restoran Tarana vizit karta

Gost se osjeća kao da je dio ambijenta, kao da je član porodice, a to su upravo one familijarne vrijednosti koje dolaze iz Hercegovine.

∗∗∗∗

Da bi se zvučni gosti zadržali, svakodnevno je potreban ukusan kazan. Kada se gustira pivo, idu koljenice i rebarca. Međutim, kada je udarni dan. Na meniju je raštan! Biljka iz porodice kupusa, koja raste u južnim predjelima Hercegovine i Dalmacije. Majstori sa kutlačom kažu da se isključivo kuva sa mesom i izvorni je specijalitet tog područja. Za mezu se preporučuje hercegovačka pršuta i sir iz mješine. A za potpun merak, iskusni ugostitelji nude čuvena hercegovačka vina, kao što su „žilavka“ ili “vranac”.

trebinje-info-trebinje-foto-restoran-hedonija

Kliknite ili dodirnite vizit kartu za opširnije informacije

Trebinje info Vinarija Popovac Trebinje

Vinarija Dostić.jpg

TREBINJE INFO VINARIJA BOJANIĆ

ĐELMO FLAJER 20X21cm I VIZITKA-03

PODRUM TARANA VIZITKA-01

Živjeli!