Kada je voda kristalno bistra i čista u njemu rak zablista!

Riječni rak živi u čistim vodama, rijeka, jezera, potoka i zbog toga su rakovi indikatori čiste vode. Na ovome kupalištu ih možete vidjeti svakodnevno.

DSC_2940ares

Bliži se sezona kupanja i vodenih radosti.

Plivanje sagorjeva kalorije, oblikuje mišiće, oslobadja od stresa i osvježava u toplim ljetnim danima…

Bazen Banje.jpg
Olimpijski bazen “Banje”
Bazen Banje dječiji.jpg
Pored Olimpijskog bazena nalazi se i dječiji bazen dimenzija 25×10m

Poseban ambijent prirode, možete pronaći na trebinjskom kupalištu u Bregovima. Bregovački bazen takozvani “Brega”, sa prirodnim bogatstvima kojima je okružen, predstavlja svojevrsnu prirodnu oazu mira, relaksacije i opuštanja.

DCIM100GOPROGOPR0484.

DCIM100GOPROGOPR0497.

DCIM100GOPROGOPR0499.

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript


Foto Miljan Ratković
Kupalište Jazina

IMG_02ares

“Jazina Club” prirodna oaza, idealno mjesto, izolovano od gradske buke a na samo par kilometara od centra grada, na putu od Trebinja ka Nikšiću.

DSC_2938bres

IMG_2751res

Ako je za lokalitet Jazine čuveni slikar Mirko Kujačić u svom djetinjstvu rekao da je „biser u nigdini“, onda je jasno zašto joj se Trebinjci uvijek vraćaju, i to ne samo Trebinjci i lokalno stanovništvo, već i oni iz susjednih gradova kojima su pričali zašto je ovo jedinstvena oaza i biser trebinjskog turizma. Jer, ovde ćete osjetiti prirodu u svojoj punoći! Ona je ovde „dala“ svoj maksimum – pruža mir, ali poziva i na avanturu.

thumbnail_DJI_0007

Baš zbog ovih prednosti, gradnjom nekadašnjeg motela i restorana ovaj lokalitet stekao je u doba bivše Jugoslavije kultni status. Skoro pola vijeka od kada je sagrađen i dalje među svima koji vole ovo mjesto budi najljepše emocije. Ovdje su nastajale uspomene, najbolje večere i fešte, druženja umjetnika, pjesnika, glumaca, političara, sportista. Jednom rječju – hedonista.

thumbnail_DJI_0010

U želji da Jazina i za neke nove generacije bude kultno mjesto, novi menadžment motela i restorana krenuo je u realizaciju svoje vizije – dati novu energiju ovom turističkom biseru. Prepoznatljivi arhitektonski šmek socijalističke arhitekture je naravno zadržan, ali unutrašnji komfor nosi ime savremenih trendova. Jazina je u novom ruhu prepoznatljiva gastronomska lokacija, a vrhunski šef kuhinje sprema jedinstvene delicije.

thumbnail_DJI_0012

“- Naša želja je da Jazina Club bude sinonim ekološkog, održivog i aktivnog turizma, a u svim novim sadržajima koje će ponuditi svako će naći nešto za svoj gušt. Ako je imperativ modernog doba povratak prirodi, onda je adresa poznata. Na 17. kilometru od Trebinja ka Nikšiću zaustavite se na dobro poznatom mjestu – poručio je novi menadžment.

thumbnail_DJI_0019

Šta će vam ponuditi Jazina club 1972?

– Restoran domaćih specijaliteta, na bazi organskih namirnica sa ovog lokaliteta

– Motel sa 12 soba (26 ležajeva)

– Plaža i kupalište

– Plažni bar

– Mogućnost organizovanja poslovnih događaja, rođendana, krštenja, svadbi

– Organizovanje pješačkih, biciklističkih i kajak tura

– Planinarenje

A. 400m.jpg