Jutros smo dobili “mail” od jednog građanina Trebinja koji želi da ostane anoniman. Želi da podjeli svoje jutrošnje iskustvo sa nama pa se obratio na TB MEGAFON.

PARKING

“Krenuo sam jutros da obavim nešto kratko u MUP-u, parkirao sam se na platou ispred domova fakulteta FPM-a. Nakon nepunih 10 minuta sam se vratio nazad u automobil i krenuo sa platoa. Dočekala me je rampa na izlasku. Prišao mi je jedan gospodin koji je vjerovatno uposlen tu ( ne znam da li je pošto nema pločicu sa imenom, identifikaciju). Rekao mi je da se parking naplaćuje. Ja sam mu rekao da sam se zadržao nepunih 10 min. On mi je na to rekao da to košta 1 KM bilo da je u pitanju 1 minut ili 1 sat. Naravno, platio sam. Nisam dobio nikakvu parking kartu, niti ikakvu obavjest pri ulasku, niti igdje piše da se parking naplaćuje.”

parking

“Interesantno je da je parking u Herceg Novom u sred sezone u strogom centru (npr. kod stare robne kuće) parking 50 centi a da je u nas polovinom januara parking 1 KM.”


TREBINJSKI MEGAFON

– kritikuj, pohvali, upozori, pitaj, predloži…
Kaži otvoreno šta misliš – NA SAV GLAS da te cijeli grad čuje!

TB MEGA (2)


Predstavljamo vam rubriku TB Megafon i pozivamo da uzmete učešće u identifikaciji gradskih problema, kako bismo zajedno Trebinje učinili boljim mjestom za život.

Prijavimo problem čije je rješavanje važno/neophodno, iznesimo problem javno, informišimo ljude o konkretnoj temi i potrudimo se da doprinesemo brzom rješavanju problema.

Ostavite svoj komentar, iznesite Vaše mišljenje. Pošaljite Vaše zapažanje, mišljenje… preko kontakt forme ispod:KONTAKT FORMA

 

 

 

 

 

 


PRIMJER 1

Zapažanje: Valjalo bi na ovu desnu stranu rijeke, pokraj šetališta posaditi koje drvo da se može kročiti po ”čelopeku” i dodati koja kanta za otpatke (pošto nema ni jedna).

Primjer 1